Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 14χρονο στο Ζάππειο για να του αρπάξουν το κινητό!

Σε βάρος των ανήλικων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία!

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ανήλικων μαθητών, οι οποίοι του έστησαν καρτέρι, προκειμένου να του αρπάξουν το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα, έπεσε ένας 14χρονος, το βράδυ της Κυριακής, στο Ζάππειο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ανήλικος, το βράδυ της Κυριακής είχε κλείσει ραντεβού με έναν από τους τρεις ανήλικους δράστες στην πλατεία Συντάγματος. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα για τη μουσική.
Ο 14χρονος όταν έφτασε στην πλατεία Συντάγματος εκεί εκτός από τον νέο του «φίλο» που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο τον περίμεναν ακόμα δύο άτομα. Άρχισαν να συνομιλούν και τότε η τριάδα πρότεινε στο 14χρονο να πάνε στο Ζάππειο.

Έτσι κι έγινε. Λίγη ώρα αργότερα τα τέσσερα αγόρια βρέθηκαν στο Ζάππειο. Εκεί όμως η τριάδα άλλαξε συμπεριφορά απέναντι στον 14χρονο. Του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο και το καπέλο του. Όταν το θύμα αρνήθηκε, τότε οι δράστες ηλικίας 15, 14 και 13 ετών άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Παρότι πήραν τα αντικείμενα που ήθελαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν.

Στην περιοχή βρίσκονταν άνδρες τις ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο γονείς του 14χρονου ειδοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς για το συμβάν, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να μεταβεί στο Ζάππειο προκειμένου να ηρεμήσει το παιδί του και να δει εάν χρήζει κάποιας ιατροφαρμακευτικής βοήθειας.

Σε βάρος των ανήλικων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, όπως και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This