Αστυνομικοί ψάχνουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για να τον συλλάβουν

Μετά τη μήνυση της κόρης φιλικού ζευγαριού του πρώην παρουσιαστή - Το αδίκημα τιμωρείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Must Read

Η αστυνομία αναζητά αυτή την ώρα τον Στάθη Παναγιωτόπουλο προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Είχε προηγηθεί μήνυση εναντίον του από τη γυναίκα που κατήγγειλε ότι δημοσίευσε προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο, ενώ νωρίτερα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ενημέρωσε ότι δεν αποκλείεται ο Παναγιωτόπουλος να συλληφθεί εντός της ημέρας.

Η κόρη φιλικού ζευγαριού του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» κατήγγειλε ότι ο ίδιος ανέβασε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές.

Η δράση του Παναγιωτόπουλου έχει μπει στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τον κ. Λύτρα να σημειώνει ότι «συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο».

Σύμφωνα με το protothema.gr, η νεαρή γυναίκα έδωσε ήδη στις αρχές τα links των βίντεο που έχει αναρτήσει χωρίς τη θέλησή της ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο ίδιος αναμένεται να συλληφθεί για παραβίασης των προσωπικών δεδομένων, αδίκημα το οποίο είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία. Ωστόσο, σε περίπτωση που συλληφθεί, θα είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ίσως συλληφθεί και εντός της ημέρας»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This