Παραδόθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Εμφανίστηκε στο δικαστικό μέγαρο μαζί με τον δικηγόρο του - Συνελήφθη και θα καταθέσει στον εισαγγελέα

Must Read

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης, παραδόθηκε πριν λίγη ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο πρώην παρουσιαστής o οποίος παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του, συνελήφθη και αναμένεται να δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα, τις επόμενες ώρες.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι οι αρχές τον αναζητούσαν προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του μια γυναίκα, κόρη ενός φιλικού ζευγαριού του.

Η 23χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι ο παρουσιαστής είχε ανεβάσει σε ροζ ιστοσελίδες βίντεο από προσωπικές τους στιγμές, χωρίς την θέλησή της, τα οποία καταγράφηκαν όταν εκείνη ήταν 18 ετών. Τα βίντεο υπάρχουν ακόμα στο διαδίκτυο και η νεαρή γυναίκα έδωσε τα links στους αστυνομικούς. 

Ο παρουσιαστής τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές, βγήκε στις 14:30  από το σπίτι του, μπήκε στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό μέγαρο.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας έκανε γνωστό ότι η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου. 

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικό όφελος πάνω από 120.000 ευρώ, από τα βίντεο που δημοσίευσε, τότε θα του απαγγελθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και θα κρατηθεί.

https://vimeo.com/659335169

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This