Η πληγωμένη του καρδιά – Οι τέσσερις απώλειες που στιγμάτισαν τον Λαυρέντη (video)

Must Read

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας -που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες τα ξημερώματα- τον Ιανουάριο 2013 είχε μιλήσει στον Τάσο Τρύφωνος για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και για τους θανάτους που τον στιγμάτισαν.

Στην ηλικία μόλις των 12 ετών έχασε τον 36χρονο πατέρα του. Λίγο μετά την επιτυχία του «Διδυμότειχο Blues» πέθανε σε τροχαίο ατύχημα ο 46χρονος αδερφός του. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε αναφέρει για το περιστατικό «Τον λάτρευα, του είχα μεγάλη αδυναμία γιατί ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Ήπιε ένα βράδυ…».

Ο τραγουδοποιός εκείνη την χρονική περίοδο είχε κάνει επέμβαση bypass. Όμως οι στεναχώριες δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγο μετά τον χαμό του αδερφού του, πέθανε η μητέρα του από εγκεφαλικό.

Ένας άλλος θάνατος που είχε σημαδέψει τον τραγουδοποιό είναι ο θάνατος της κόρης της γυναίκας του που είχε αποκτήσει από τον πρώτο γάμο.

Ο Μαχαιρίτσας είχε αναφέρει πως ήθελε να μιλάει για τη ζωή του, τονίζοντας «δεν θέλω ούτε να με λυπούνται, ούτε να με μισούν, ούτε να με χαίρονται». Ο τραγουδοποιός και η γυναίκα απέκτησαν μια κόρη μετά από αρκετές δύσκολες καταστάσεις.

«Και με την κόρη μου περάσαμε δύσκολα πολύ. Γεννήθηκε δύσκολα και λογικό είναι, γεννήθηκε δυο χρόνια μετά το άλλο παιδί και η γυναίκα μου ήταν σε κατάσταση… καταλαβαίνεις. Ταλαιπωρήθηκε με καισαρική…», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος είχε κλείσει μια συναυλία εκείνη την περίοδο στην Κέρκυρα, αλλά την ακύρωσε, σκεπτόμενος «που πάω ρε;». Ανεξίτηλα στη μνήμη του τα λόγια της νοσοκόμας στο μαιευτήριο «έχει φωνή βροντερή, σαν κι εσάς κ. Μαχαιρίτσα».

Για την κόρη του είχε γράψει πολλά τραγούδια μεταξύ των οποίων και το «Μου λες τα μάτια σου».

Η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα γίνει αύριο στις 15:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=BdvQIHqMVKo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This