Από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ξεκίνησε η πυρκαγιά στο Καματερό που έστειλε στο νοσοκομείο πέντε άτομα!

Must Read

Από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια προκλήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε διώροφη κατοικία στο Καματερό, παραμονή των Χριστουγέννων, όπου χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής, για τον απεγκλωβισμό πέντε ατόμων. Μάλιστα, δύο από τα μέλη της οικογένειας χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Ο εφιάλτης για την κ. Κατσίπη ξεκίνησε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, από αναμμένα λαμπάκια σε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Ο κάτω όροφος της διπλοκατοικίας όπου μένει, τυλίχθηκε στις φλόγες, πιάνοντας στον…ύπνο τους δικούς της ανθρώπους. Η μητέρα, η θεία και ο 17χρονος ξάδελφος της παγιδεύτηκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα. «Πάνω στο τραπέζι της κουζίνας που ήταν ξύλινο, είχε και πλαστικό τραπεζομάντιλο ήταν τα λαμπάκια κι από ότι καταλαβαίνω τώρα που το βλέπω όσο γίνεται, πιθανώς συνέβη κάποιο βραχυκύκλωμα» δήλωσε κάτοικος της διπλοκατοικίας και συμπλήρωσε: «Εγκλωβιστήκαμε πάνω δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την πόρτα, και εγκλωβιστήκαμε πάνω».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες, με τέσσερα οχήματα, ενώ τα πέντε μέλη της οικογένειας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

«Τη θεία μου τη διασωλήνωσαν από χθες γιατί ήταν πιο σοβαρό το πρόβλημα που υπέστη. Η μαμά μου είναι κι αυτή σε δύσκολη κατάσταση και ελπίζουμε να είναι καλά» δήλωσε η κάτοικος του σπιτιού. Οι δύο γυναίκες είχαν αποκοιμηθεί στο σαλόνι που βρίσκεται δίπλα από την κουζίνα με αποτέλεσμα να εισπνεύσουν πολύ καπνό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This