«Με αγαπάει ο Θεός, δεν θα δουλέψω Παραμονή Χριστουγέννων» – Συγκλονίζει η ανάρτηση του Σπύρου πριν σκοτωθεί

Ήταν χαρούμενος που θα έβλεπε τους φίλους και του συγγενείς του όμως ο θάνατος του είχε στήσει «καρτέρι»

Must Read

Βυθισμένη στο πένθος είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας για τον άδικο χαμό του ιδιαίτερα αγαπητού Σπύρου Χριστόπουλου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Ο 42χρονος άνδρας ο οποίος ήταν πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στον χώρο της εστίασης, καθώς είχε εργαστεί σε πολλά καταστήματα της Πάτρας, έχασε τη ζωή του στις 5.30 του Σαββάτου, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη από την πορεία της, με αποτέλεσμα ο Σπύρος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο συνειδητοποίησαν ότι ήταν ήδη αργά για τον 42χρονο ο οποίος «έφυγε» ακαριαία.

Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος έπεσε σαν «κεραυνός» στην Πάτρα. Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που συνέβη στον νεαρό πατέρα που άφησε πίσω του ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών.

Η τελευταία του ανάρτηση

Στην τελευταία του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σπύρος έγραφε πόσο χαρούμενος ήταν που δεν θα χρειαζόταν να εργαστεί την παραμονή των Χριστουγέννων: «Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό και δεν θα δουλέψω Παραμονή Χριστουγέννων, θα πάω να δω όλους τους φίλους μου, να τους χαιρετήσω» έγραφε λίγες ώρες πριν ο θάνατος του στήσει καρτέρι.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο επαγγελματία, καλοσυνάτο ευγενή και ιδιαίτερα φιλόζωο, καθώς με δικά του έξοδα, σύμφωνα με το pelop.gr, φρόντιζε τα αδέσποτα της περιοχής του.

Καλό του ταξίδι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This