Στα αζήτητα η σορός ενός 12χρονου κοριτσιού που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Ασπρόπυργο! Αναζητούνται συγγενείς

Καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι να τηλεφωνήσει στην τροχαία!

Must Read

Γροθιά στο στομάχι προκαλεί το γεγονός ότι στα αζήτητα του νεκροτομείου παραμένει από το βράδυ της Δευτέρας η σορός ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο, στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στο ύψος των διυλιστηρίων, στον Ασπρόπυργο.

Ενημέρωση: Ταυτοποιήθηκε το θύμα που παρασύρθηκε στον Ασπρόπυργο – Την αναζήτησε η μητέρα της

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το αυτοκίνητο παρέσυρε το κοριτσάκι για πολλά μέτρα και το σκότωσε ακαριαία. Η αστυνομία λόγω του ότι κανένας από τους γονείς ή τους συγγενείς της μικρής δεν επικοινώνησε με τις Αρχές, καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να τηλεφωνήσει στην τροχαία. 

Να τονιστεί ότι η ανήλικη είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος  μία γκρι φόρμα, και ένα αθλητικό φούτερ επίσης χρώματος γκρι όπως και αθλητικά παπούτσια χρώματος ροζ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Την 27-12-2021 και περί ώρα 23:58, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 15.700 (ύψος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου), περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έλαβε χώρα τροχαίο δυστύχημα (παράσυρση), κατά το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας ανήλικη πεζή από διερχόμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

 
Η ανωτέρω με χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος αθλητικό παντελόνι (φόρμα) χρώματος γκρι σκούρου, αθλητικό φούτερ χρώματος γκρι σκούρου και αθλητικά υποδήματα μάρκας “ ASICS ” και χρώματος ροζ.

 
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων της ανωτέρω παθούσας, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-5565530, 210-5546930 και 210-5565541».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This