Νεκρή 28χρονη καρκινοπαθής που είχε κάνει τρίτη δόση – Την κόλλησε ο ανεμβολίαστος σύντροφός της

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση της αναισθησιολόγου -εντατικολόγου Χρυσούλας Παπαγεωργίου, η οποία περιγράφει τον χαμό μιας νεαρής γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, η οποία έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Όπως αναφέρει η κα. Παπαγεωργίου, η 28χρονη μητέρα έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο ο οποίος ήταν σε ύφεση. Η νεαρή γυναίκα είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση και πρόσεχε πολύ μη νοσήσει, ενώ παράλληλα προέτρεπε τον σύντροφό της να εμβολιαστεί. Ο ίδιος ωστόσο δεν δεχόταν. Τελικά ο σύντροφός της νόσησε από κορωνοϊό και είχε πολύ ελαφριά συμπτώματα.

Μετά από μερικές μέρες, η 28χρονη κόλλησε κι εκείνη και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ήπιο πυρετό. Οι γιατροί της χορήγησαν άμεσα μονοκλωνικά αντισώματα, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που ισχύουν για τους καρκινοπαθείς. Η άτυχη γυναίκα ωστόσο κατέληξε και βύθισε στο πένθος την οικογένεια της, αφήνοντας ορφανά από μητέρα τα δύο παιδάκια της.

Διαβάστε την συγκλονιστική ανάρτηση της κ. Παπαγεωργίου:

«Θα διηγηθώ (πρώτη φορά) μια ιστορία προσωπική που με έχει διαλύσει. Ασθενής ετών 28, γυναίκα, καρκινοπαθής. Την ξέρω εδώ και 3 χρόνια. Την αγαπάμε όλοι πολύ στο τμήμα. Παλεύει με ένα ατελείωτο κουράγιο εδώ και τρία χρόνια. Καρκίνος σε ύφεση.

Πάει καλά, χαίρεται τα δίδυμά της.

Τρία χρόνια χειρουργεία και χημειοθεραπείες και ζει, δουλεύει όταν μπορεί, γράφει και σε σάιτ ιστορίες αστείες για ανθρώπους με χρόνια νοσήματα.

Άνθρωπος τρομερός. Εμβολιασμένη με 3 δόσεις. Προσέχει πάρα πολύ.

Σύντροφος αθλητικός, υπέρ της φυσικής νόσησης, της ανοσίας αγέλης, των θεραπειών που μας κρύβει η big pharma κτλ. Κατά του εμβολιασμού

Ο άντρας κολλάει COVID με συμπτώματα κλασσικής «γρίπης» πριν 20 μέρες. Όλα καλά

Όμως το μεταδίδει στην γυναίκα του. Την φέρνουν με ήπιο πυρετό στο νοσοκομείο.

Ανοσολογική αντίδραση στους 3 εμβολιασμούς ελάχιστη.

Της δίνουν μονοκλωνικά αντισώματα προληπτικά, όπως πρέπει, στην έναρξη των συμπτωμάτων. Δεν απαντάει.

Κάνουν όλες τις θεραπείες. Δεν απαντάει.

Κατέληξε χθες βράδυ με 2 δίδυμα στο σπίτι και έναν σύντροφο που της υποσχέθηκε, όταν αυτή έμπαινε στο νοσοκομείο, να εμβολιαστεί όταν έρθει η σειρά του.

Έχουμε διαλυθεί όλοι.

Κοινωνία χωρίς συλλογική προσπάθεια, δεν είναι κοινωνία».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This