Δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών» στο πλευρό των Πακιστανών

«Πλημμύρισαν» την πλατεία επειδή δεν μπορούσαν να πάνε σε εστιατόριο!

Must Read

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Πιέρρος των Παραπολιτικών, του μέσου που υπερασπίζεται με σθένος την κυβέρνηση Μητσοτάκη, κατακεραυνώνει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όσους εξοργίστηκαν επειδή το κέντρο της Αθήνας παραμονή Πρωτοχρονιάς «κατελήφθη» από Πακιστανούς. Έγραψε συγκεκριμένα:

Πακιστανοί στην πλατεία Συντάγματος

«Η χώρα σαρώνεται από την πανδημία και η ακρίβεια σε όλα τα επίπεδα χτυπά τα σπίτια αλλά το μεγάλο πρόβλημα για κάποιους είναι που οι Πακιστανοί της Αθήνας δεν κάνανε Πρωτοχρονιά στα μεγάλα σαλόνια που διαθέτουν ή σε κάποιο εστιατόριο, όπως άλλωστε συνήθιζαν όλα τα τελευταία χρόνια.

Με λίγα λόγια βρείτε φτωχοδιάβολους να ανεβάσουμε έργο»…

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου των Παραπολιτικών

Αναμένουμε να δούμε τα υπόλοιπα φιλοκυβερνητικά μέσα τι στάση θα τηρήσουν για το θέμα. Διότι μέχρι στιγμής, τις εικόνες που προκάλεσαν την οργή των Ελλήνων, τις είδαμε  μόνο σε πακιστανικά κανάλια και όχι σε ελληνικά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This