Μαφιόζικη εκτέλεση στο Μοσχάτο – Ποιός είναι ο Γεωργιανός που έπεσε νεκρός

Ρωσικά και γεωργιανά ΜΜΕ αναφέρονται στη δολοφονία του 41χρονου

Must Read

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών που εκτέλεσαν εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του παιδιού και της συζύγου του τον 41χρονο Γεωργιανό στο Μοσχάτο

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών της γεωργιανής μαφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο Γεωργιανός που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στο Μοσχάτο είναι μέλος της γεωργιανής μαφίας και πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ρωσικά και γεωργιανά ΜΜΕ αναφέρονται στη δολοφονία και μάλιστα μιλούν για το θύμα με το κωδικό όνομα Σότικο, τονίζοντας πως η εκτέλεση σχετίζεται με συγκρούσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της γεωργιανής μαφίας και ειδικότερα με θέματα διευθέτησης χρημάτων.

Το βίντεο μετά τη δολοφονία

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε μετά τη δολοφονία ακούγεται η σύζυγος του Γεωργιανού που ήταν μαζί του την ώρα της εκτέλεσης να σπαράζει πάνω από το πτώμα του και ένας φίλος του θύματος να ζητά από τους αστυνομικούς να μην πάρουν ακόμα τη σορό του άνδρα.

https://www.youtube.com/watch?v=PexFP4oeGOk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This