Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Μητροπολίτη Αιτωλίας στην τελευταία του κατοικία

«Άγιος, άξιος και αθάνατος» φώναζαν οι πάνω από χίλιοι πιστοί

Must Read

Στην τελευταία του κατοικία, στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου στην Τριχωνίδα, αναπαύεται ο μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό τη Δευτέρα. Ο μακαριστός νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό όπου και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση και διασωληνώθηκε.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στο Μεσολόγγι, στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθερου και συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Πειραιώς Σεραφείμ και Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικολάου.

Πάνω από 1000 άτομα συνόδευσαν τον μακαριστό Κοσμά, φωνάζοντας «Άγιος, άξιος και αθάνατος» από τη στιγμή που το σκήνωμά του εξήλθε του ναού, έως και την ταφή του. Να σημειωθεί ότι μέσα στον ναό ήταν ελάχιστοι οι παρευρισκόμενοι, λόγω των μέτρων του κορωνοϊού, ενώ έξω από τον ναό στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This