Κύριε Τσιάρα, από πότε η ελληνική δικαιοσύνη αναγνωρίζει τον ψευδομουφτή;

Εισαγγελέας «νομιμοποίησε» το status του ψευδομουφτή Ξάνθης!

Must Read

Την Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κ. Δήμητρα Χατζάκη καταγγέλλει με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα «Μαχητής Ξάνθης» και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος ενόψει υπόθεσης που θα εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την Φωνή της Ροδόπης.

Η υπόθεση αφορά μήνυση που κατέθεσε ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ κατά του δημοσιογράφου Πάνου Παπαδόπουλου, του πρώην Μουφτή Ξάνθης Μεμέτ Εμίν Σινίκογλου, της Χρύσας Ούτση και του Νουρή Φαρζλή για τα όσα συνέβησαν στη Γλαύκη τον Ιούλιο του 2016 στην κηδεία του άτυχου στρατιώτη.

Το οξύμωρο ωστόσο της υπόθεσης είναι ότι, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η εφημερίδα «Μαχητής», ο Αχμέτ Μετέ κατέθεσε τη μήνυση όχι ως απλός πολίτης αλλά με την ιδιότητα του «εκλεγμένου Μουφτή Ξάνθης», η οποία και έγινε δεκτή από την Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης! Μιλάμε για τον άνθρωπο που έκανε αναρτήσεις με σύμβολα της Τζιχάντ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και όμως ουδεμία ενέργεια έγινε εις βάρος του από το ελληνικό κράτος…

«Από τη μια διώκει και καταδικάζει η Ελληνική δικαιοσύνη τον Ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ για… αντιποίηση Αρχής και κι από την άλλη, τον… «νομιμοποιούν» οι Εισαγγελείς (σ.σ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Εισαγγελέας που «αποδέχτηκε» την μήνυσή του κι από την άλλη, η Εισαγγελέας που άσκησε την δίωξη, χωρίς καν να δει τις ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ μας…).

Κάνοντας «δεκτές» (!) τις μηνύσεις του κατά του ΝΟΜΙΜΟΥ Μουφτή Ξάνθης και του «Μ» με την ιδιότητα όχι του ΦΥΣΙΚΟΥ προσώπου, αλλά του… «εκλεγμένου μουφτή» (!), δηλαδή του… «Ψευτομουφτή» Ξάνθης»,αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αχμέτ Μετέ έχει καταδικαστεί σε 4 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της αντιποίησης άσκησης υπηρεσίας λειτουργού θρησκείας γνωστής στην Ελλάδα και διατάραξης θρησκευτικής συνάθροισης, ενώ για το επίμαχο δημοσίευμα για τα όσα συνέβησαν στη Γλαύκη, ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος αθωώθηκε τελεσίδικα στη δίκη που έγινε το Νοέμβριο του 2019 ύστερα από μήνυση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This