Τον γνώρισε μέσω Facebook και αποπειράθηκε να τη βιάσει

Βγήκαν ραντεβού και την οδήγησε με το αυτοκίνητό του κάπου απόμερα...

Must Read

Όταν δεν έχουμε κάποια νέα γυναικοκτονία, έχουμε κάποιον βιασμό ή απόπειρα βιασμού σε σχεδόν ημερήσια, δυστυχώς, βάση, με τους δράστες να μην καταλαβαίνουν, ως φαίνεται από πανδημίες και μεταλλάξεις.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα επ’ αυτού, η περίπτωση μίας 27χρονης κοπέλας στο Βύρωνα, η οποία κατήγγειλε πως αποπειράθηκε να τη βιάσει ένας άνδρας τον οποίο γνώρισε μέσω Facebook. Όπως αναφέρει στην καταγγελία της, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δυο τους βγήκαν ραντεβού τη δεύτερη μέρα του νέου έτους, με τον άγνωστο να την παρασύρει σε απομονωμένο χώρο κοντά στο στρατόπεδο Σακέτα.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η 27χρονη έκλεισε ραντεβού με τον άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook και συναντήθηκαν στην οδό Φιλολάου, στο Παγκράτι. Ωστόσο, εκείνος τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του κοντά στο στρατόπεδο, όπου και επιχείρησε να τη βιάσει. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντάς τον να την παρατήσει στη Φιλολάου, με την ίδια να σπεύδει να καταγγείλει, κατόπιν, το περιστατικό στους αστυνομικούς, δίνοντας τους και το προφίλ του δράστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This