Κορίτσι έπεσε από μπαλκόνι του 4ου ορόφου και προσγειώθηκε στον… 3ο!

Φώναξαν... κλειδαρά, για να μπορέσουν να την φροντίσουν οι νοσηλευτές!

Must Read

Μια ολόκληρη γειτονιά στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης σηκώθηκε στο πόδι όταν ένα 18χρονο κορίτσι έπεσε από μπαλκόνι του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας του, αλλά, για καλή του τύχη, προσγειώθηκε σε… άλλο μπαλκόνι, στον 3ο όροφο! 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες υπό τις οποίες έπεσε η κοπέλα, ενώ ένεκα του γεγονότος ότι οι ένοικοι του διαμερίσματος στο μπαλκόνι του οποίου έπεσε απουσίαζαν, χρειάστηκε να κληθεί εσπευσμένα κλειδαράς για να ανοίξει την πόρτα, ώστε να ελεγχθεί η κατάσταση στην οποία βρισκόταν το κορίτσι.

Στο σημείο κατέφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να προσφέρει στη 18χρονη τις πρώτες βοήθειες, η οποία, ευτυχώς, έχει τις αισθήσεις της. Σημειώνεται ότι εδώ και κάμποση ώρα  παραμένει κλειστή η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου προς δυτικά, στη διασταύρωση της με την οδό Καραολή και Δημητρίου, ενώ στο σημείο του συμβάντος έχει φτάσει και περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

*πηγή φωτό/βίντεο: grtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This