Βγήκε από την Εντατική ο 16χρονος που σκότωσε κατά λάθος τον θείο του!

Την ίδια ώρα η μητέρα του έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της

Must Read

Ανήμερα την ημέρα της γιορτής του βγήκε νικητής ο 16χρονος Γιάννης από την Αρτα, ο  οποίος πριν από λίγες ημέρες προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με καραμπίνα, όταν συνειδητοποίησε ότι σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του.

Χθες βγήκε από την Εντατική, με την πορεία της υγείας του να είναι εμφανώς βελτιωμένη. Την ίδια ώρα η μητέρα του κατάφερε να γεμίσει την οικογένεια με χαμόγελα, αφού χθες το μεσημέρι έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, ο Γιάννης κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αρτας. Η οξυγόνωση των πνευμόνων του είναι πολύ καλή και πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Μάλιστα, οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί ο 16χρονος δείχνουν ότι η κατάστασή του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, γεγονός που γεμίζει αισιοδοξία όχι μόνο τους γιατρούς αλλά και τους δικούς του ανθρώπους.

Δείτε ακόμη: Αποσωληνώθηκε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε όταν σκότωσε κατά λάθος τον θείο του στην Άρτα

Δείτε ακόμη: Άρτα: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος που σκότωσε το θείο του και αυτοπυροβολήθηκε

Υπενθυμίζεται ότι η οικογενειακή τραγωδία συνέβη την περασμένη Κυριακή, όταν ο ανήλικος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του, τους δύο θείους του και τέσσερις οικογενειακούς φίλους. Τότε ακούστηκε ένας πυροβολισμός, που συνοδεύτηκε από τις φωνές του 16χρονου. «Βοήθεια. Ελάτε γρήγορα. Εγώ τον πέτυχα. Εγώ τον σκότωσα» είπε το αγόρι, που πυροβόλησε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του και αμέσως έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο έφηβος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ μία ημέρα αργότερα εισήχθη για νοσηλεία και ο πατέρας του, που έπαθε έμφραγμα κατά τη διάρκεια της κηδείας του αδελφού του, ενώ
και η ετοιμόγεννη μητέρα του είχε υποστεί σοκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This