Αποσωληνώθηκε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε όταν σκότωσε κατά λάθος τον θείο του στην Άρτα

Must Read

Αποσωληνώθηκε ο 16χρονος που είχε πυροβολήσει καταλάθος και σκοτώσει τον θείο του και στην συνέχεια είχε αυτοτραυματιστεί με την καραμπίνα, στην Άρτα.

Μετά από τον βαρύ αυτοτραυματισμό του, η κατάσταση της υγείας του είναι εμφανώς βελτιωμένη, με τους γιατρούς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Άρτας να εκφράζουν την αισιοδοξία τους. Η οξυγόνωση των πνευμόνων του είναι πολύ καλή από το πρωί και εδώ και λίγες ώρες αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί ο 16χρονος είναι ιδιαίτερα καλές, ενώ οι γιατροί μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορούν να μιλήσουν με ασφάλεια για την πορεία της υγείας του.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Θυμίζουμε ότι έχοντας πάει την περασμένη Κυριακή με τον θείο του εφήβου, τον 33χρονο Γιώργο, για κυνήγι αγριόχοιρου, ο Γιάννης τον πυροβόλησε κατά λάθος και μόλις συνειδητοποίησε πως τον σκότωσε, αυτοπυροβολήθηκε με την ίδια καραμπίνα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο πατέρας του 16χρονου που ήταν εκεί κοντά έτρεξε να δει τι έχει συμβεί και βρήκε και τους δύο στο έδαφος και μέσα στα αίματα…Το σοκ που υπέστη ο άνδρας ήταν τρομακτικό και μετά την κηδεία του αδελφού του στην Ελεούσα Άρτας, διεκομίσθη στο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα. Εκεί είχε μεταφερθεί και η σύζυγός του και μητέρα του 16χρονου, η οποία κυοφορεί το τρίτο της παιδί και είναι στις μέρες της να γεννήσει.

Ευτυχώς όμως, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείο της Άρτας, Ευάγγελος Νταλούκας και οι δύο πήραν εξιτήριο σήμερα: «Δεν νοσηλεύονται πλέον στο νοσοκομείο. Όλη η οικογένεια στρεσαρίστηκε πάρα πολύ με το τραγικό περιστατικό και η μάνα του 16χρονου σε λίγες μέρες γεννάει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This