Ξεκινά η διαδικασία αφύπνισης του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε στην Άρτα – Πήραν εξιτήριο οι γονείς του

Το παιδί είχε στρέψει την καραμπίνα στον εαυτό του μόλις συνειδητοποίησε πως σκότωσε κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Must Read

Ένα βήμα την ημέρα προς την επιβίωση κάνει ο 16χρονος Γιάννης, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και από αύριο Τετάρτη (5/1) θα ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισής του, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να έχουν καλύτερη εικόνα της πορείας του.

Όπως ενημέρωσε ο  Συντονιστής Διευθυντής της ΜΕΘ, Χριστόδουλος Ναθαναήλ μέσω ιατρικού ανακοινωθέντος, η κατάσταση του παιδιού μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, είναι σταθερή.

«Ο ασθενής συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Τα ζωτικά του σημεία είναι σταθερά και η οξυγόνωση των πνευμόνων ικανοποιητική. Προβλέπεται να παραμείνει σήμερα σε καταστολή και εάν η εξέλιξη της υγείας του συνεχίσει να είναι καλή από αύριο θα αρχίσει η διαδικασία αφύπνισης του ασθενούς», αναφερόταν στην τελευταία ενημέρωση για τον 16χρονο.

Θυμίζουμε ότι έχοντας πάει την περασμένη Κυριακή με τον θείο του, τον 33χρονο Γιώργο, για κυνήγι αγριόχοιρου, ο Γιάννης τον πυροβόλησε κατά λάθος και μόλις συνειδητοποίησε πως σκότωσε τον θείο του, αυτοπυροβολήθηκε με την ίδια καραμπίνα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο πατέρας του 16χρονου που ήταν εκεί κοντά έτρεξε να δει τι έχει συμβεί και βρήκε και τους δύο στο έδαφος και μέσα στα αίματα…

Το σοκ που υπέστη ο άνδρας ήταν τρομακτικό και μετά την κηδεία του αδελφού του στην Ελεούσα Άρτας, διεκομίσθη στο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα. Εκεί είχε μεταφερθεί και η σύζυγός του και μητέρα του 16χρονου, η οποία κυοφορεί το τρίτο της παιδί και είναι στις μέρες της να γεννήσει.

Ευτυχώς όμως, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείο της Άρτας, Ευάγγελος Νταλούκας και οι δύο πήραν εξιτήριο σήμερα: «Δεν νοσηλεύονται πλέον στο νοσοκομείο. Όλη η οικογένεια στρεσαρίστηκε πάρα πολύ με το τραγικό περιστατικό και η μάνα του 16χρονου σε λίγες μέρες γεννάει».

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This