Έπαθε έμφραγμα ο πατέρας του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε αφού σκότωσε κατά λάθος τον θείο του 

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του αδερφού του - Στο νοσοκομείο πατέρας, μητέρα και γιος

Must Read

Δεν έχει τέλος η τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια του 16χρονου στην Άρτα ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του στο κυνήγι και στη συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στον εαυτό του για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Μετά τις δραματικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 33χρονου Γιώργου, ο αδερφός του και πατέρας του 16χρονου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας, στο ίδιο νοσοκομείο όπου βρίσκεται και το παιδί του. Ήταν εκείνος μάλιστα που έσπευσε στο σημείο όπου έγινε το «κακό» και βρήκε τον αδερφό του νεκρό και το παιδί του σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα, σε διπλανό θάλαμο του ίδιου νοσοκομείου, νοσηλεύεται και η σύζυγός του η οποία είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Την ίδια ώρα, ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε από τύψεις, χαροπαλεύει στην Εντατική.

Μετά την τραγωδία οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα του ανηλίκου, που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ το ίδιο έγινε και με τον δεύτερο θείο του, που κατηγορείται για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίησε ο 16χρονος.

https://www.youtube.com/watch?v=IDwzVbLYiao&t=5s

Οπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια του κυνηγιού ο έφηβος πυροβόλησε κατά λάθος τον 33χρονο, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Στη θέα του νεκρού θείου του ο έφηβος δεν άντεξε τις τύψεις και έστρεψε το όπλο εναντίον του εαυτού του, επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο πυροβολισμός, που έγινε μπροστά στα μάτια του πατέρα του, ο οποίος δεν πρόλαβε να εμποδίσει το παιδί του, είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί βαρύτατα στον θώρακα και τον λαιμό. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 16χρονο στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αλλά σταθερή.

https://www.youtube.com/watch?v=biB2HL0WfxY

«Μας ήρθαν τα πάνω κάτω»

Φανερά συντετριμμένος, ο θείος του 33χρονου Γιώργου που σκοτώθηκε είπε ότι το παιδί νοσηλεύεται στην Εντατική και οι γιατροί περιμένουν να περάσουν τα δύο πρώτα 24ωρα για να έχουν μια καλύτερη εικόνα. «Υπάρχει μια αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του, αλλά είμαστε όλοι συγκρατημένοι και παγωμένοι. Μας ήρθαν τα πάνω κάτω… Δεν ήμουν σε αυτή την παρέα εγώ, ήμουν με άλλους, στα ορεινά. Μακάρι να τα καταφέρει ο Γιάννης μας γιατί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο αδερφός μου. Κι η μητέρα του Γιάννη είναι έγκυος στο τρίτο παιδί και είμαστε συντετριμμένοι. Ο Γιώργος μας “έφυγε”, τουλάχιστον να τα καταφέρει ο Γιάννης μας γιατί δεν θα το αντέξουμε. Το κυνήγι για εμάς ήταν μεγάλη αγάπη, από μικρά παιδιά πηγαίνουμε και κυνηγάμε. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι αυτό το πάθος θα γινόταν θρήνος» δήλωσε.

Δείτε επίσης: Λύγισε και ο ιερέας στην κηδεία του 33χρονου Γιώργου που σκότωσε κατά λάθος ο 16χρονος ανιψιός του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This