Λύγισε και ο ιερέας στην κηδεία του 33χρονου Γιώργου που σκότωσε κατά λάθος ο 16χρονος ανιψιός του

Ράγισαν και οι πέτρες... Κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάσταση του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε - Στο νοσοκομείο εισήχθησαν και οι γονείς του!

Must Read

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται από το βράδυ της Κυριακής στην Άρτα… Στην Ελεούσα Άρτας έγινε σήμερα η εξόδιος ακολουθία του 33χρονου Γιώργου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ο 16χρονος ανιψιός του τον πυροβόλησε κατά λάθος στο κυνήγι αγριόχοιρου.

Το κλίμα στις εργατικές κατοικίες της περιοχής είναι βαρύ και το σοκ τεράστιο για τους συγγενείς και φίλους της οικογένειας, η οποία αποχαιρέτησε νωρίτερα τον 33χρονο, ενώ αγωνιά για τον 16χρονο Γιάννη, ο οποίος όντας σοκαρισμένος αφότου συνειδητοποίησε πως σκότωσε τον θείο του, αυτοπυροβολήθηκε με την ίδια καραμπίνα. Ο πατέρας του 16χρονου ήταν αυτός που βρήκε και τους δύο…

Το παιδί χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή και το επόμενο 24ωρο θα δώσει περισσότερα στοιχεία στους γιατρούς.

Ο συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ Άρτας, Χριστόδουλος Ναθαναήλ, ανέφερε: «Ο Γιαννάκης είναι σχετικά καλά. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή μετά το χειρουργείο και έχει περάσει και το πρώτο 24ωρο που ήταν σημαντικό. Μετά από 24 ώρες πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στη διαδικασία να τον ξυπνήσουμε, είναι ακόμα σε καταστολή. Οι βλάβες προκάλεσαν ζημιές στον αριστερό του πνεύμονα, αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός. Αλλά η οξυγόνωση του παιδιού είναι καλή. Για ένα – δύο χιλιοστά τα βόλια δεν άγγιξαν την καρδιά του. Δεν έχουν πειραχτεί άλλα όργανα».

Στην Ελεούσα όπου έγινε η κηδεία του 33χρονου, κανείς δεν μπόρεσε να μείνει ανεπηρέαστος. Όλοι έκλαιγαν και θρηνούσαν, ακόμα και ο ιερέας της ενορίας. Δεν μπόρεσε μάλιστα να ολοκληρώσει την τελετή, κάτι που έκανε ένας δεύτερος παπάς που βρισκόταν στην κηδεία.

Στο νοσοκομείο εισήχθη και ο πατέρας του 16χρονου μετά την κηδεία, αντιμετωπίζοντας καρδιολογικά προβλήματα, εξαιτίας του σοκ της τραγωδίας… Και σαν να μην έφταναν αυτά, νοσηλευόμενη είναι πλέον και η μητέρα του Γιάννη, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της…

Οι Αρχές είχαν προχωρήσει νωρίτερα στη σύλληψη του πατέρα, με κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αλλά και στη σύλληψη του άλλου αδερφού του, στον οποίο ανήκε το μοιραίο όπλο. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας.

https://youtu.be/IDwzVbLYiao

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This