Συνελήφθη ο πατέρας του 16χρονου που σκότωσε κατά λάθος τον θείο του και αυτοπυροβολήθηκε

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Άρτα, όταν ένας 16χρονος πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του στο κυνήγι και όταν συνειδητοποιήσε ότι ήταν νεκρός, έστρεψε την κάνη στον εαυτό του, προσπαθώντας να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Ο 16χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας ο 16χρονος, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Την ίδια ώρα οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου ο οποίος κατηγορείται για για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αλλά και στη σύλληψη του άλλου αδερφού του, στον οποίο ανήκε και το όπλο που χρησιμοποιήσε ο ανήλικος. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν στις 2 Ιανουαρίου, όταν οι κυνηγοί που ήταν συγγενείς χωρίστηκαν σε ομάδες. Ο 33χρονος άνδρας συνόδευσε τον 16χρονο και κατευθύνθηκαν προς το μικρό φράγμα της Άρτας. Κατά την διάρκεια του κυνηγιού, ο ανήλικος μπερδεύτηκε και πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του με πυρομαχικά για αγριογούρουνο.

Ο 33χρονος έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ όταν στο σημείο έφτασε ο πατέρας του 16χρονουμ και αδερφός του θύματος, ο 16χρονος σοκαρισμένος, έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και πυροβολήθηκε.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This