Άγγελος Συρίγος: «Εξεταστική με δεύτερη ευκαιρία για τους φοιτητές που νοσούν με κορωνοϊό»

Must Read

Αναφορά στα Πανεπιστήμια, στα δια ζώσης μαθήματα και στα γεμάτα αμφιθέατρα κατά την διάρκεια των εξετάσεων έκανε ο Υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, επισημαίνοντας ότι θα δίνεται δεύτερη ευκαιρία για τους φοιτητές που νοσούν με κορωνοϊό.

«Αυτή την στιγμή είναι εμβολιασμένο το 84% των φοιτητών. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοσούν, αλλά η νόσηση είναι ήπια ή ασυμπτωματική. Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις. Αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση είναι σχετικά ελεγχόμενη» είπε αρχικά.

Ο Άγγελος Συρίγος εξήγησε ότι στις εξετάσεις υπάρχουν αποστάσεις έτσι κι αλλιώς, μεταξύ των φοιτητών, για λόγους αντιγραφής. «Η παρουσία φοιτητών στην αίθουσα θα είναι το μέγιστο για δύο ώρες» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Φοιτητές που έχουν νοσήσει ή είναι σε καραντίνα λόγω επαφής με κρούσμα, που δεν θα μπορούν να βρίσκονται στην αίθουσα για τις εξετάσεις, δεν θα χάσουν την εξεταστική περίοδο, αλλά θα μπορέσουν να δώσουν εξετάσεις στο τέλος της εξεταστικής περιόδου, μετά από απόφαση του καθηγητή και της Σχολής τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This