Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού ο πατριός της 20χρονης Νεκταρίας – «Όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε. Φοβόντουσαν…»

«Την έχουν βάλει και τα λέει αυτά», υποστηρίζει ο πατριός - «Αρχίζουν και μιλάνε αρκετοί...», λέει δημοσιογράφος από την Πάρο.

Must Read

Ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, μετά την καταγγελία της 20χρονης Νεκταρίας από την Πάρο, η οποία έφυγε από το νησί και ήρθε στην Αθήνα υποβάλλοντας μήνυση στον πατριό της για κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση, ο καταγγελλόμενος μίλησε στον Alpha, απορρίπτοντας τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η περιγραφή της κοπέλας στους αστυνομικούς του τμήματος των Καμινίων, για τα όσα ισχυρίστηκε πως βίωνε από τα 15 της χρόνια, είναι συγκλονιστική:

«Με κακοποίησε για πρώτη φορά το 2016, όταν ήμουν 15 χρονών. Τελευταία φορά το έκανε τον περασμένο Δεκαπενταύγουστο. Δεν θέλω να επιστρέψω πλέον στο σπίτι μου».

Πατριός, μάνα και αδελφός αρνούνται τα πάντα

Η μήνυση της Νεκταρίας δρομολόγησε εξελίξεις στην Πάρο και ξεκίνησε προανάκριση για τα όσα κατήγγειλε η 20χρονη. Έχουν ήδη καταθέσει η μητέρα και ο αδελφός της και σύμφωνα με τον Alpha, αρνούνται τα όσα καταγγέλθηκαν.

Το ίδιο και ο πατριός της, ο οποίος αρνήθηκε την εμπλοκή του μιλώντας στο κανάλι:

«Λέει ψέματα. Λέω ότι το έχει ξανακάνει. Έχει ξαναπεί πολλές φορές ψέματα. Μια χαρά ήταν όλα. Την έχουν βάλει και τα λέει αυτά επειδή την μεγάλωσα από δύο χρονών και την έφερα στα 19, επειδή έκανα καλό γι’ αυτό, γιατί άμα κάνεις καλό βρίσκεις κακό μετά».

Η μητέρα της Νεκταρίας, απέρριψε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και ανέφερε χαρακτηριστικά στο Cyclades24, ότι «όλα είναι ψέματα για τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν από τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων». Επίσης, είπε ότι «η μικρή ακόμα δεν έχει εντοπιστεί κι ότι δεν έχει συγγενείς στην Αθήνα».

Όσον αφορά την κατηγορία βιασμού, η μητέρα επεσήμανε: «Ο σύντροφός μου το μεγαλώνει από μικρό παιδί, καθώς ο βιολογικός της πατέρας το παράτησε. Το έχουμε μεγαλώσει με πολλές στερήσεις, αγάπη και πολλή δουλειά. Δεν έχει βιάσει την κόρη μου, ότι όλα αυτά που ακούγονται είναι ψέματα».

https://youtu.be/S32Rh794Qvw

«Όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε»

Ο δημοσιογράφος του cyclades24.gr που ανέδειξε αρχικά το θέμα της εξαφάνισης της κοπέλας, Γιώργος Σολάρης, έδωσε κάποια στοιχεία σχετικά με την υπόθεση, λέγοντας πως «όλοι γνώριζαν» (επικαλείται και αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), αλλά δεν μιλούσαν επειδή φοβόντουσαν τον πατριό της κοπέλας.

«Το παιδί ήταν κλειστό. Ήταν κλειστό στο σπίτι, δεν είχε ιδιαίτερα παρέες. Αρχίζουν και μιλάνε αρκετοί τόσο στο νησί, όσο και στα social media. Όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν ότι φοβόντουσαν να εκφράσουν ανοιχτά τη γνώμη τους και να καταγγείλουν το γεγονός, επικαλούμενοι ότι φοβόντουσαν τον πατριό της», είπε στον Alpha.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα της Ασφάλειας στην Πάρο, το προανακριτικό υλικό θα αξιολογηθεί από την Εισαγγελία, για να αποφασιστεί αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ή όχι.

Η Νεκταρία

Το χρονικό

Η 20χρονη εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή από τη Νάουσα της Πάρου, χωρίς να έχει δώσει σημείο ζωής. Την περασμένη Τετάρτη, οι γονείς της δήλωσαν στην Αστυνομία την εξαφάνισή της.

Όμως, η νεαρή κοπέλα φέρεται να βρίσκεται από την Παρασκευή (7/1) στην Αθήνα, όπου και πηγαίνοντας στο ΑΤ Καμινίων το Σάββατο (8/1) κατήγγειλε τον βιασμό της από τον πατριό της.

Είπε στους αστυνομικούς πως στα Καμίνια φιλοξενείται από μια ξαδέλφη της, πως είναι καλά στην υγεία της και πως έφυγε με τη θέλησή της από την Πάρο. Κατόπιν, υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση από το 2016.

Όπως είπε η Νεκταρία στους αστυνομικούς, στο παρελθόν έχει ξαναφύγει από το σπίτι άλλες δύο φορές για τον ίδιο λόγο: γιατί δεν μπορούσε να αντέξει την κακοποίηση και γιατί κανείς δεν έκανε το παραμικρό για να την προστατεύσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This