Μπακογιάννης: Δεν μετανιώνει για τη φιέστα ο δήμαρχος

Επιμένει να «βλέπει» πολιτικές σκοπιμότητες στις αντιδράσεις του κόσμου

Must Read

Να μας πείσει -λίγες μόλις ημέρες μετά τη φιέστα της Πρωτοχρονιάς- ότι ο Δήμος Αθηναίων σέβεται το δημόσιο χρήμα επιχείρησε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Φυσικά, δεν βρήκε τίποτε άλλο, παρά πολιτικές σκοπιμότητες στο ζήτημα που προέκυψε, και χαρακτήρισε ακατανόητη την προσπάθεια «πολιτικοποίησης των πάντων» και τη «λογική διαίρεσης» ακόμη και στον πολιτισμό, αποδίδοντας τις ευθύνες γι’ αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ και αδυνατώντας προφανώς να καταλάβει ότι, εάν όλοι όσοι εκνευρίστηκαν με την «πριβέ συναυλία» του ανήκαν στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα ποσοστά της θα ήταν πολύ μεγαλύτερα.

Τον ενθουσιασμό του δημάρχου για το έργο του δεν δείχνει πάντως να μοιράζεται ο γνωστός σκηνοθέτης και τηλεορασάνθρωπος Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος σε ανάρτησή του χαρακτήρισε τον δήμαρχο Αθηναίων αξιοθρήνητο και τόνισε ότι το απίστευτο ποσό των 250.000 ευρώ που πλήρωσε για το σόου, το οποίο χαρακτήρισε «πασαλειψατέρ» του «εορταστικού» προγράμματος, διάρκειας 20 λεπτών. Με βάση την εμπειρία του, ο Νίκος Μαστοράκης υπολόγισε ότι το κόστος του «θλιβερού δήθεν show να ήταν 50.000 max, οπότε ο δήμαρχος Κώστας πλήρωσε τον τραγουδιστή Σάκη 200 ολόκληρα χιλιάρικα για να κάνουμε εμείς Πρωτοχρονιά και εκείνος… καλύτερη!».

Από τη φιλόξενη πάντως συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο Κώστας Μπακογιάννης, που τελευταία βρίσκεται όλο με αρνητικό τρόπο στο επίκεντρο της δημοσιότητας, θέλησε να ανακοινώσει και το ενδεχόμενο μείωσης των δημοτικών τελών στην πρωτεύουσα. Δεν παρέλειψε πάντως να αυτοστεφανωθεί, ισχυριζόμενος ότι οι επιχειρηματίες της πόλης γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι ο δήμος βγήκε μπροστά προτού ακόμα λάβει οποιαδήποτε απόφαση η κυβέρνηση «και είπαμε ότι όποια επιχείρηση κλείνει για λόγους δημόσιας υγείας, εξαιτίας της πανδημίας, δεν θα πληρώνει τίποτα στον Δήμο Αθηναίων».

Από την άλλη, βέβαια, η «Ανοιχτή Πόλη», με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις για το κόστος των μοριακών τεστ και τις πρωτοβουλίες δημάρχων, όπως ο Σίμος Δανιηλίδης, τονίζει πως η δημοτική Αρχή Μπακογιάννη συμπορεύεται στην πράξη με τις κυβερνητικές επιλογές. Την ώρα που άλλοι, μικρότεροι δήμοι της χώρας διαπραγματεύτηκαν και πέτυχαν ευνοϊκές τιμές στα PCR τεστ για τους δημότες τους, η δημοτική Αρχή της Αθήνας παρακολουθεί την επιστροφή των παιδιών στα σχολεία παθητικά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This