Ώρες αγωνίας στη Στυλίδα! Με drones αναζητούν γνωστό επιχειρηματία που εξαφανίστηκε

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό γνωστού επιχειρηματία από τη Στυλίδα, η τύχη του οποίου αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ενός πολύ γνωστού καταστήματος εστίασης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους πολίτες.

Μάλιστα, στις έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες πραγματοποιούνται κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, εκτός από την Αστυνομία και τους πυροσβέστες συμμετέχουν και κάτοικοι της περιοχής, που τον γνωρίζουν και αγωνιούν για την τύχη του.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, ο 55χρονος έφυγε από το σπίτι του το μεσημέρι της Δευτέρας χωρίς να πάρει μαζί του χρήματα και κινητό τηλέφωνο, γεγονός που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα την οικογένειά του, καθώς πρόκειται για κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει. «Μας τρομάζει το γεγονός ότι βρίσκεται κάπου σε εξωτερικό χώρο εν μέσω κακοκαιρίας. Αστυνομία και Πυροσβεστική συνδράμουν με σκύλους αλλά και με ειδικά drones» ανέφερε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας Δημήτρης Ψάρρης, προσθέτοντας ότι τα ίχνη του επιχειρηματία αναζητούνται και στο βουνό, σε περίπτωση που βρήκε εκεί κάποιο κατάλυμα. «Απευθύνουμε έκκληση σε όποιον συμπολίτη μας τον είδε να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική ή τον δήμο» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This