Ο νεκρός μέσα στο ρέμα στις Σέρρες ήταν ένας 37χρονος Ιρανός – Αγνοείται η 24χρονη σύζυγός του

Οι έρευνες για την αγνοούμενη θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Must Read

Στην ταυτοποίηση του άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νωρίτερα νεκρός στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στο Δήμο Βισαλτίας Σερρών, προχώρησαν οι Αρχές. Πρόκειται για έναν 37χρονο Ιρανό, ενώ η 24χρονη σύζυγός του αγνοείται, με τις έρευνες να ολοκληρώνονται για απόψε χωρίς αποτέλεσμα.

Τις αρχές ειδοποίησε ο 22χρονος αδελφός της γυναίκας που συνόδευε το ανδρόγυνο και κάλεσε στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών για την εξαφάνισή τους. Γύρω στις 16:00 πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό τον άνδρα.

https://youtu.be/KSFrlS7SBr0

Πως συνέβη το μοιραίο

Οι τρεις μετανάστες, σύμφωνα με εκδοχή που εξετάζουν οι Αρχές, επιχείρησαν να διασχίσουν πεζοί ορεινό πέρασμα της περιοχής με προορισμό τα βόρεια σύνορα της χώρας έτσι ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Κεντρική Ευρώπη.

Λόγω όμως των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή ελέω «Διομήδη», δεν υπολόγισαν σωστά τη στάθμη του νερού και στην προσπάθεια να διασχίσουν το ρέμα το ανδρόγυνο παρασύρθηκε από τα νερά.

Οι έρευνες για την αγνοούμενη σταμάτησαν λόγω σκότους και αναμένεται να συνεχιστούν αύριο Πέμπτη, με το πρώτο φως της ημέρας.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This