Νέο «χαστούκι» στην κυβέρνηση: Μοριακά τεστ με 25 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου

Ακόμα ένα νέο παράδειγμα Δήμου που «πολεμά» την αισχροκέρδεια

Must Read

Πληθαίνουν τα περιστατικά που αποδεικνύουν ότι με διαπραγμάτευση οι τιμές των μοριακών τεστ πέφτουν 50%, με την κυβέρνηση να είναι έκθετη για ακόμα μια φορά, τη στιγμή που εξακολουθεί να «καλύπτει» την αισχροκέρδεια σε βάρος των πολιτών.

Μετά από τους Δήμους Νεάπολης-Συκεών και Χαλανδρίου, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ανακοίνωσε ότι κατάφερε με διαπραγμάτευση να ρίξει την τιμή των μοριακών τεστ στα 25 ευρώ και των rapid test στα 4 ευρώ.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει: «Στη νέα φάση της πανδημίας που βρισκόμαστε ο Δήμος συνεχίζει τα προληπτικά τεστ για τους εργαζόμενους, τις κοινωνικές δομές και τις ευπαθείς ομάδες. Διαπραγματευτήκαμε με το συμβαλλόμενο εργαστήριο την τιμή χρέωσης των PCR και rapid test που πραγματοποιούνται με δαπάνες του Δήμου μας. Πετύχαμε η τιμή από 1/1/2022 να είναι στα 25 ευρώ σε σχέση με το πλαφόν που έχει οριστεί στα 47 ευρώ. Για τα rapid test η τιμή θα είναι 4 ευρώ.

Με βάση την παραπάνω διαπραγμάτευση του Δήμου μας και οι εργαζόμενοι του Δήμου που θα πραγματοποιούν PCR ή rapid test όταν απαιτείται δική τους δαπάνη καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, θα καταβάλλουν τα ίδια μειωμένα ποσά. Επίσης,  τα σχολεία, τα αθλητικά σωματεία και οι Σύλλογοι της πόλης θα διενεργούν τα τεστ σύμφωνα με τις παραπάνω τιμές».

Μάλιστα ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης ανταποκριθήκαμε από την πρώτη στιγμή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα κρατώντας ενωμένη την τοπική κοινωνία. Ο Δήμος μας δεν φείδεται σε τίποτα προκειμένου να διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο την υγεία των συμπολιτών μας.  Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις με συνέπεια και αυταπάρνηση και είμαστε στην πρώτη γραμμή στη μάχη με τον αόρατο εχθρό για την προστασία της δημόσιας υγείας. Παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις και άμεσα ενεργούμε. Είμαστε  πάντα αλληλέγγυοι με όσους έχουν ανάγκη».

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This