Σοκάρει η τραγωδία στην Αγίου Μελετίου: Καιγόταν στο μπαλκόνι του!

«Λαμπάδιασε ο άνθρωπος και όταν έφτασε κάτω είχε παραδοθεί…»

Must Read

Άλλη μια τραγωδία από φωτιά σε σπίτι είχαμε το νωρίς πρωί, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του η Πυροσβεστική από το φλεγόμενο διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην οδό Αγίου Μελετίου 55.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεκρός είναι μεταξύ 40 και 55 ετών και έμενε μόνος του.

Εν τω μεταξύ συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρουν οι μαρτυρίες για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν, καθώς την ώρα που έφτασαν στο σημείο της φωτιάς οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ο άνδρας είχε βγει στο μπαλκόνι του και καιγόταν!

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής τον κατέβασαν με βραχιοφόρο όχημα, καθώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος πρόσβασης στον τέταρτο όροφο, αλλά τα εγκαύματά του ήταν τόσο σοβαρά, που εξέπνευσε πριν καν μπει στο ασθενοφόρο.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας και χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν τέσσερα άτομα.

«Λαμπάδιασε ο άνθρωπος και όταν έφτασε κάτω είχε παραδοθεί…»

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, μίλησε στο Open για τα όσα είδε και τα όσα συνέβησαν και τα όσα λέει για τις προσπάθειες του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του, κόβουν την ανάσα:

«Γύρω στις 6 παρά τέταρτο το καταλάβαμε από εκρήξεις που ακούγαμε πιθανότατα από τζάμια που έσπαγαν. Βγήκαμε στη βεράντα και είδαμε το τι συνέβη. Το συνταρακτικό ήταν ότι ένας άνθρωπος κάηκε. Πήρε φωτιά και ο ίδιος πέρα από το διαμέρισμά του. Βγήκε στη βεράντα και δεν είχε κανένα τρόπο να φύγει. Η Αστυνομία ήταν από νωρίς ήταν στο σημείο και γρήγορα έφτασαν και πυροσβεστικά οχήματα, αλλά χωρίς βραχιοφόρο. Πιθανότατα προσπαθούσαν να μπουν στην πολυκατοικία από την είσοδο στην οποία εμείς δεν είχαμε ορατότητα.

Όταν έφτασε το βραχιφόρο όχημα με τη σκάλα, ο άνθρωπος είχε τελειώσει. Λαμπάδιασε ο άνθρωπος και όταν έφτασε κάτω είχε παραδοθεί. Είχε παραιτηθεί δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Όλο αυτό κράτησε σχεδόν μισή ώρα. Δεν τολμούσε να αποπειραθεί να περάσει το διαχωριστικό και να πάει σε μία άλλη βεράντα, είχε περιοριστεί. Το συγκλονιστικό ήταν ότι όταν πήρε φωτιά δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Το κτίριο καιγόταν, το διαμέρισμα καιγόταν, δεν έμεινε τίποτα. Ένας άνθρωπος παραδόθηκε στις φλόγες και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, γιατί ήταν στον τέταρτο όροφο».

φωτιά αγιου μελετίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This