Σοκάρουν οι περιγραφές από τον φίλο του Τζώρτζη Μονογυιού που τον έβγαλε από την φλεγόμενη Ferrari!

Must Read

Αδιανότητο είναι το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον Τζώρτζη Μονογυιό, που σκοτώθηκε με τραγικό τρόπο το βράδυ της Πέμπτης στην παραλιακή, όταν έχασε τον έλεγχο της ολοκαίνουργιας Ferrari που είχε μόλις παραλάβει από την αντιπροσωπεία.

Ο 42χρονος αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, είχε πάει να παραλάβει το καινούριο του αυτοκίνητο, μία κόκκινη Ferrari 488 Pista, μαζί με τη σύζυγό του και τους κολλητούς του. Ήθελαν να είναι όλοι μαζί στην πρώτη βόλτα, αλλά έμελλε να κρατήσει μόνο δύο χιλιόμετρα.

Από την κατάθεση που έδωσε στην Τροχαία Ελληνικού ο ένας από τους δυο ανθρώπους που ακολουθούσαν τον Τζώρτζη Μονογυιό, προκύπτουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία.

«Είμαι φίλος του (σ.σ αναφέρει το όνομα του στενού φίλου του Μονογυιού) και μεταβήκαμε μαζί με τον Μονογυιού Γεώργιο, περί τις 20:15 μαζί στην περιοχή κοντά στο Ασκληπιείο Βούλας για να παραλάβει ο Μονογυιός ένα αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες. Και ξεκινήσαμε προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να σταθμεύσει εκεί. Στη λεωφόρο Ποσειδώνος κινούνταν μπροστά ο Μονογυιος, πίσω η Porsche και πιο πίσω εγώ.Ήταν αυτοκίνητο μάρκας Porsche Cayenne χρώματος λευκού ιδιοκτησίας του Μονογυιού Γεωργίου το οποίο είχε αι αυτό γερμανικές πινακίδες. Κινούμασταν με ταχύτητα περίπου 80 χιλιόμετρα καθώς είχε φυσιολογική κυκλοφορία και δεν ήταν κενός ο δρόμος. Ο Μονογυιός πήρε τη δεξια στροφή στο ύψος της λεωφόρου Βουλιαγμένης και αστη συνέχεια την πήρε ο (σ.σ αναφέρεται στο όνομα του οδηγού της Porsche Cayenne). Και όταν πήρα και εγώ αυτή τη στροφή είδα τον Σπ… να σταθμεύει και το αυτοκίνητο του Μονογυιού στη νησιδα μετά τη λεωφόρο Βάρης, εγώ πήγα προς το αυτοκίνητο» είπε και συμπλήρωσε: «Πήγα να ανοίξω την πόρτα του Μονογυιού και αυτό δεν άνοιγε. Ο Σπ… έβγαλε την Αθηνά και μετά με βοήθησε και βγάλαμε τον Μονογυιο από τη θέση του οδηγού ενώ το όχημα ειχε αρχίσει να πιάνει φωτιά. Τον βγάλαμε έξω και εκείνος δεν αντιδρούσε καθόλου και ειχε εγκαύματα σε αρκετά σημεία του σώματος του. Αλλοι διερχόμενοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και το 100 και το όχημα κάηκε όλο».

https://www.youtube.com/watch?v=TMsURkGGo8E

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής εξετάζουν προσεκτικά την υπόθεση και συλλέγουν στοιχεία έτσι ώστε να διαπιστώσουν τις συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα» τονίζει στο protothema.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This