Βίντεο ντοκουμέντο με τη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο

Έτρεχε ο 45χρονος επιχειρηματίας; Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Must Read

Τη στιγμή που εμπειρογνώμονες ερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν το τρομερό δυστύχημα στην Βούλα το οποίο κόστισε τη ζωή στον 45χρονο αδερφό της της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ένα βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα αποτυπώνει τα δευτερόλεπτα πριν η Ferrari γίνει σμπαράλια.

Ο 45χρονος επιχειρηματίας, ενθουσιασμένος είχε παραλάβει το καινούργιο του αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία, μόλις δύο χιλιόμετρα πριν από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο.

Περίπου στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, ο Τζώρτζης Μονογυιός κινείται επί της παραλιακής με την σύζυγό του Αθηνά Κοντοπάνου  με κατεύθυνση το σπίτι τους.  Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το αυτοκίνητο να κινείται στη δεξιά λωρίδα και να μπαίνει στη στροφή, ενώ όπως μπορείτε να διακρίνεται σε αυτό το σημείο, δεν φαίνεται να έχει μεγάλη ταχύτητα.

Μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που τον κατέγραψε η κάμερα να περνάει, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε σε μια πινακίδα και έπεσε πάνω σε δέντρα. Στη συνέχεια το πολυτελές αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Ως εκ θαύματος η συζυγός του Αθηνά απεγκλωβίστηκε τελευταία στιγμή και κατάφερε να σωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 45χρονος οδηγός φέρεται να εκτοξεύθηκε από το παρμπρίζ και να βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε καλέσει έναν φίλο του για να του πει ότι παρέλαβε το νέο του όχημα. «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» φέρεται να του είπε στο τηλέφωνο.

Πίσω του ακριβώς κινούνταν ένας φίλος του με μια Porsche η οποία ανήκε στον 45χρονο. Μόλις είδε το σοκαριστικό ατύχημα έτρεξε να τον βοηθήσει φωνάζοντας: «Αδερφέ μου, αδερφέ μου», ωστόσο ήταν ήδη αργά.

https://www.youtube.com/watch?v=do-OSQTYV6E

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο στο νεκροτομείο του Ασκληπιείου της Βούλας, εκεί όπου κλήθηκε να τον αναγνωρίσει η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύματα και εγκαύματα στο πρόσωπό του.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφή τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων εξετάζεται το ενδεχόμενο να προσπάθησε να αποφύγει κάποιον πεζό. Έρευνα για το θανατηφόρο τροχαίο έχει αναλάβει η Τροχαία Ελληνικού.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This