Τζώρτζης Μονογυιός: Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, τα λόγια της αδελφής του και η μοιραία βόλτα

Ποιος ήταν ο 45χρονος που έχασε τη ζωή του στην πρώτη βόλτα του με τη Ferrari

Must Read

Παγωμάρα και σοκ. Αυτά προκαλούν οι εικόνες από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην παραλιακή λεωφόρο, στα σύνορα Γλυφάδας και Βούλας, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια.

Μια πανάκριβη, ταχύτατη και πολυτελέστατη Ferrari έγινε άμορφη μάζα σιδερικών, όταν καρφώθηκε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο οδηγός της, ο αδελφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης.

Ο 45χρονος στην πρώτη του βόλτα με το αυτοκίνητο, βγήκε εκτός δρόμου, έπεσε πάνω στο δέντρο και από κει και πέρα… Μαζί του στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η σύζυγός του Αθηνά, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται.

Σε ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν μάλιστα, φαίνεται και ακούγεται και κάποιος να φωνάζει και να είναι κοντά στο αυτοκίνητο, προσπαθώντας να απεγκλωβίσει τους επιβάτες…

Ο Τζώρτζης, ο οποίος είχε κατάστημα ρούχων στη Μύκονο, ήταν πατέρας δύο παιδιών

https://youtu.be/HVxhoZOr3dw

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση

Ήταν σχεδόν 20 χρόνια πριν όταν στους τηλεοπτικούς δέκτες και μέσω του Alpha… εισέβαλε ένα reality show, το «The Wall». Σε αυτό συμμετείχε ο Τζώρτζης Μονογυιός (όντας 23 ετών) και γρήγορα τράβηξε πάνω του τα βλέμματα.

Έξυπνος (σπούδαζε πληροφορική το 2003) και εμφανίσιμος καθώς ήταν, δεν άργησε να αναπτύξει ειδύλλιο με τη συμπαίκτριά του Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Τι έλεγε η Κατερίνα Μονογυιού για τον αδελφό της

Η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, προ διετίας (2020) είχε βρεθεί καλεσμένη στη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τη συμμετοχή του αδελφού της σε ένα reality show:

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είπε το 2020.

https://youtu.be/qXGoRyNjNwE

Διαβάστε ακόμα:

Τζώρτζης Μονογυιός: Νεκρός σε τροχαίο με Ferrari ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This