Βιασμός 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας!

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται γνωστοί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας

Must Read

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε, όπως όλα δείχνουν, η καταγγελία της 24χρονης κοπέλας ότι τρεις άνδρες τη βίασαν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς οι αποκαλύψεις γύρω από το καταγγελθέν περιστατικό είναι και ραγδαίες και συνταρακτικές, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί, μεταξύ άλλων, πως ξεκινά μεγάλη εισαγγελική έρευνα ούτως ώστε η υπόθεση να ερευνηθεί σε βάθος από τη Δικαιοσύνη.

Σε αυτό συνέβαλαν αποφασιστικά και οι δεκάδες αναφορές για κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλεύεται νεαρές γυναίκες, μετά από τη μεγάλη διάσταση που πήραν οι καταγγελίες της κοπέλας μέσω των social media. Σύμφωνα δε με τα όσα καταγγέλλονται, το εν λόγω κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη από άτομα που αναζητούνται, πλέον, από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε πρώτο το newsbreak.gr, μιλώντας για ύπαρξη κυκλώματος πίσω από τον βιασμό της κοπέλας και κάνοντας σαφέστατα λόγο για εγκληματική οργάνωση, και με βάση τις καταγγελίες, τόσο της ίδιας της 24χρονης, όσο και πολλών χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην υπόθεση εμπλέκονται γνωστοί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Αθήνας. Μάλιστα, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το κύκλωμα, ενώ την ενδελεχή έρευνα ξεκίνησε ο επικεφαλής της εισαγγελίας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα. Σε ό,τι αφορά, εξάλλου, αυτή καθαυτή την καταγγελία της 24χρονης, οι ανακρίσεις συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, αν και, προς το παρόν, αφορά μόνο στο πρόσωπο που έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Η δίωξη είναι για «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

«Είναι μεγάλο κύκλωμα και πρέπει να εξαρθρωθεί»

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή, έκανε κι εκείνος λόγο για κύκλωμα μαστροπείας. «Είναι μεγάλο κύκλωμα, όχι κυκλωματάκι και πρέπει να εξαρθρωθεί», τόνισε. Μέχρι στιγμής σε ένα άτομο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, το οποίο ομολόγησε μόνο του ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, ωστόσο υποστηρίζει ότι έγινε με τη θέλησή της. Οι άλλοι δυο που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι στη διάθεση των αρχών.

Ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι τα ονόματα που αναφέρονται στα social media δεν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία. Το περιστατικό συνέβη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης. Αυτοί που εμπλέκονται στο βιασμό δεν είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης. Όμως, το άτομο που κάλεσε την κοπέλα στο πάρτι είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχει μαγαζί εστίασης.

Η κοπέλα σύχναζε στο καφέ αυτού και τον γνώριζε καλά. Της πρότεινε να πάει σε ένα πάρτι. «Ένας, που εμπιστευόταν, την παρέσυρε», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος. «Πήγε στο πάρτι με μια φίλη της. Στην συνέχεια η φίλη της μαζί με μια άλλη γνωστή έφυγαν. Εκείνη ζαλισμένη ήθελε να φύγει με το δικό της αυτοκίνητο. Όμως, δεν το έβρισκε και πήρε τηλέφωνο τον γνωστό της, που την κάλεσε στο πάρτι, να τη βοηθήσει. Ο γνωστός της την έπεισε να γυρίσει πίσω στο πάρτι, εκείνη όμως έκλεισε ένα άλλο δωμάτιο για να πάει να κοιμηθεί. Όπως πήγαινε στο δωμάτιό της, τρεις νεαροί, που ήταν στο πάρτι, της έκλεισαν το δρόμο και την ρωτούσαν που πάει. Εκείνη τους είπε ότι ήταν ζαλισμένη και πήγαινε για ύπνο. Την παρέσυραν σε μια σουίτα. Το επόμενο πρωί ξύπνησε μόνη της, χωρίς εσώρουχο, σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζε», συμπληρώνει ο ίδιος.

Όπως αναφέρει ο κ. Ζιώγας, η κοπέλα είχε πιει, αλλά δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα για ναρκωτικά. «Είναι χάλια η ψυχολογική της κατάσταση. Θυμάται ότι ήταν τρία άτομα», κατέληξε.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

https://youtu.be/6u6z8HTxUy4

Ο καταθέσεις της κοπέλας

Η 24χρονη, από την πλευρά της, κατήγγειλε ότι τρία ήταν τα άτομα που την βίασαν, αφού πρώτα την νάρκωσαν, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που οι ίδιοι διοργάνωσαν σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Η κοπέλα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όμως μοιάζει αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Και η ίδια, μάλιστα, έχει κάνει λόγο για κύκλωμα που εκμεταλλεύεται νεαρές κοπέλες. «Είμαι ακόμα σε σοκ και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αυτό που έπαθα δεν θέλω καμία άλλη κοπέλα να το περάσει. Θέλω να πω στις υπόλοιπες κοπέλες να μην δέχονται προσκλήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζουν. Πιστεύω ότι υπάρχει κύκλωμα που εκμεταλλεύεται νέες κοπέλες», υποστίριξε η άτυχη κοπέλα.

Όπως κατέθεσε στις αρχές, η ίδια ήταν καλεσμένη με άλλες φίλες της στο πάρτι που οργάνωσαν γνωστοί επιχειρηματίες. «Είχαμε πιεί πολύ και μάλλον μας έριξαν υπνωτικό χάπι στο ποτό. Αποχωρήσαμε με τις φίλες μου από το ξενοδοχείο, αλλά επειδή δεν έβρισκα το αυτοκίνητό μου επέστρεψα. Με το που βγήκα από το ασανσέρ με περίμεναν στον διάδρομο τρεις άνδρες. Ήμουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Όταν ξύπνησα την άλλη μέρα ήμουν μόνη και γυμνή», δήλωσε.

Σημειώνεται ότι η 24χρονη κοπέλα κατέθεσε στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια το βράδυ της Παρασκευής, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την αρχική καταγγελία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This