Βιασμός 24χρονης: Ο Βασίλης Λεβέντης εκθέτει το «Αχίλλειον» για τις δηλώσεις περί «υπαλλήλου»!

Ο... γόνος αναφέρει ξεκάθαρα στην κατάθεσή του πως ο Μ. Παπαδόπουλος είναι συνιδιοκτήτης του γνωστού καφέ μπαρ

Must Read

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από τα πλουσιόπαιδα που την παρέσυραν σε σουίτα 5άστερου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, με τα όσα έρχονται κάθε ώρα, σχεδόν, στο φως, να πιστοποιούν πως επίκεινται μεγάλες και τρανταχτές αποκαλύψεις.

Μάλιστα, ήδη από τις καταθέσεις τους, οι βασικοί ύποπτοι «καταφέρνουν», θέλοντας και μη, να βγάλουν ψεύτες διάφορους εμπλεκόμενους στην συνταρακτική υπόθεση, αντικρούοντας συγκεκριμένες δηλώσεις τους. Όπως, καλή ώρα ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος στο πλαίσιο της κατάθεσής του αναφέρει ξεκάθαρα πως ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι συνιδιοκτήτης στο «Αχίλλειον». «(…)Εκτός των ατόμων που ήμασταν μαζί και ανέφερα παραπάνω, θα ερχόταν και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Εμμανουήλ με τον οποίο είχαμε ήδη έρθει σε επαφή, καθώς είναι φίλος μας από το καφέ–μπαρ με την επωνυμία «Αχίλλειον» στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης, προκειμένου να έρθει να μας βρει στο ξενοδοχείο μετά την αλλαγή του χρόνου», αναφέρει σε κάποιο σημείο της κατάθεσής του ο Βασίλης Λεβέντης, ξεμπροστιάζοντας το γνωστό στέκι της Λεοφώρου Νίκης στη Θεσσαλονίκη, που βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» από την στιγμή που γνωστοποιήθηκε η υπόθεση.

Θυμίζουμε πως, με επίσημη ανακοίνωσή του, την οποία ανάρτησε στα social media, το «Αχίλλειον» υποστήριξε ότι ο Παπαδόπουλος (χωρίς να τον κατονομάζει πάντως) είναι… απλός υπάλληλος!

https://www.instagram.com/p/CYwtUkxIUdu/?utm_source=ig_web_copy_link

Ως εκ τούτου, είτε ο Λεβέντης λέει ψέματα στην κατάθεσή του ή το μαγαζί. Διαλέγετε και παίρνετε!

Ψάχνουν στην Ελβετία για άγνωστες ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της Γεωργίας

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι η 24χρονη Γεωργία είχε στον οργανισμό της ουσίες που είχαν παραλύσει το νευρικό της σύστημα. Η ίδια, καταγγέλλοντας τον βιασμό της, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, είχε πει ότι δεν μπορούσε να αποτρέψει ό,τι έγινε.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και αυτό γιατί έχουν σταλεί στην Ελβετία. Το γιατί έχουν σταλεί εκεί έχει προκαλέσει ερωτήματα. Σύμφωνα με το παρασκήνιο που αποκαλύπτει το ThessToday.gr, οι τοξικολογικές της 24χρονης εστάλησαν στη Βέρνη της Ελβετίας από το αρμόδιο εργαστήριο ιατροδικαστών του ΑΠΘ, προκειμένου να εξεταστεί αν έχει στον οργανισμό της νέα ναρκωτικά που, ενδεχομένως, να μην είναι ακόμη γνώριμα στην Ελλάδα. Και αυτό γιατί, όπως σημειώνεται, κάθε χρόνο εμφανίζονται στην αγορά 101 νέα ναρκωτικά φάρμακα με άγνωστες χημικές ενώσεις.

Οι Ελβετοί επιστήμονες θα εξετάσουν τα δείγματα με νέο ειδικό όργανο προηγμένης τεχνολογίας που ανιχνεύει άγνωστες -έως τώρα- χημικές ουσίες. Έτσι, για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, το αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ και προκειμένου να λάβει επιπρόσθετες πληροφορίες -έχοντας ήδη μια καθαρή εικόνα- απέστειλε στην Ελβετία το δείγμα, ενώ τα οριστικά αποτελέσματα θα σταλούν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι στο εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας έχουν εκπαιδευτεί και οι επιστήμονες που έχουν αναλάβει τις ιατροδικαστές εξετάσεις της 24χρονης, ενώ αρμόδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι, στο πλαίσιο της καλής λειτουργίας ενός εργαστηρίου, διεξάγονται διεργαστηριακές εξετάσεις με γνώμονα πλειάδα υγειονομικών πρωτοκόλλων, έπειτα από εσωτερικό και εξωτερικό έλεγχο. Ακολούθως στέλνονται δείγματα σε άλλα εργαστήρια που ελέγχουν οι ίδιοι, ενώ χαρακτηρίζουν τη διαδικασία ως απόλυτα αξιόπιστη στο ζήτημα των αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThessToday.gr αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία και ένα νέο πανεπιστημιακό εργαστήριο στο Παπαγεωργίου, το οποίο θα χρησιμοποιεί ειδικό όργανο προηγμένης τεχνολογίας και θα καλύπτει τοξικολογικές εξετάσεις σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με πηγές του ThessToday.gr, το εργαστήριο θα «ανάψει» πράσινο φως το επόμενο δίμηνο, ενώ ειδικοί το χαρακτηρίζουν ως «ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This