Η ανήλικη αποφάσισε να καταγγείλει τον 37χρονο ιερέα-σάτυρο, όταν είδε «τον εαυτό της» σε μια ταινία με κακοποιήσεις παιδιών!

Νέα καταγγελία απο κοπέλα που τής είχε προτείνει να τής δώσει 50 ευρώ, για να περάσουν λίγη ώρα μαζί

Must Read

Σταματημό δεν έχουν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον 37χρονο ιερέα, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους, της κατάχρησης ανηλίκων και της πορνογραφίας ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ίσως το πιο συνταρακτικό από όλα, είναι ότι το κοριτσάκι που, όπως κατήγγειλε, βιαζόταν από τον 37χρονο από τα τέλη του 2019, μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2020, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του πριν δύο μήνες, όταν είδε μια ταινία με κακοποιήσεις παιδιών! Όπως εξομολογήθηκε, στην οθόνη (ήταν σαν να) είδε τον εαυτό της και τα όσα φρικαλέα βίωνε από το ρασοφόρο τέρας και αυτό ήταν, τελικά, που της έδωσε το κουράγιο να μιλήσει και αφού πρώτα αποκάλυψε τα όσα είχε ζήσει στις φίλες της, κατόπιν τα είπε με δάκρυα στα μάτια και στη μητέρα της.

50 ευρώ για να «περάσουν καλά»

Και, πριν καλά καλά συνέλθουμε από το αρχικό σοκ, μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως για τη δράση του ιερέα, καθώς μια 20χρονη -σήμερα- κοπέλα, δήλωσε ότι πριν από δύο χρόνια ο ρασοφόρος σάτυρος τής πρότεινε να τού αφιερώσει μία ώρα από τον χρόνο της, με σκοπό να «περάσουμε καλά», όπως της είπε, και τής πρόσφερε για αντάλλαγμα 50 ευρώ!

Η δεύτερη καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι, όλα ξεκίνησαν όταν έφτιαξε, μαζί με τον φίλο της, ένα γκράφιτι για τον ιερέα στο Περιστέρι. Όταν πήγε στο γραφείο του παπά για να πληρωθεί ο ίδιος άρχισε να τής κάνει περίεργες ερωτήσεις, όπως, εάν έχει σχέση και εάν έχει στη ζωή της ανθρώπους που εμπιστεύεται και τούς λέει τα πάντα. Ο ιερέας, στη συνέχεια, έδωσε στο κορίτσι 20 ευρώ για το γκράφιτι και άλλα 50 για «να του αφιερώσει λίγο χρόνο».

«Δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι εννοούσε. Μου εξήγησε, όμως, πιο μετά, ότι θα ήθελε μια ώρα κάθε τόσο να βρισκόμαστε, να με παίρνει με το αμάξι και να πηγαίνουμε σε ένα κτίριο που έχει πάρει ειδικά για το κατηχητικό και τη νεολαία και ότι ήθελε και αυτό να τον βοηθήσω να το ζωγραφίσει», δήλωσε το κορίτσι στο MEGA και εξήγησε ότι, ο ιερέας τού ζήτησε να πηγαίνουν μόνοι τους τα βράδια στον εν λόγω χώρο αφού την παρακίνησε να μην φοβάται, γιατί «ο σκοπός είναι να περάσουμε εμείς καλά».

Η κοπέλα πήρε τα 20 ευρώ για το γκράφιτι του ιερέα, και τού άφησε το 50ευρω, λέγοντάς του ότι δεν έχει ανάγκη τα χρήματά του όμως, η ιστορία δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο ιερέας της ζήτησε, αν το μετανιώσει, να τού τηλεφωνήσει, ενώ, στη συνέχεια, τής έστειλε προσωπικό μήνυμα στο κινητό το οποίο έγραφε «Καλησπέρα, συγγνώμη που ενοχλώ, κάνε με add στο Facebook».

«Μετά από δύο τρεις ημέρες με έπαιρνε τηλέφωνα, επέμενε. Όταν το σήκωσα δεν είχε κάτι να πει. Του είπα να μη με ξαναενοχλήσει. Δε με ξαναπήρε, αλλά τύχαινε να τον βλέπω και μόνο του και με την οικογένειά του. Κάθε φορά που περνούσα από μπροστά του, δε δίσταζε να με κοιτάξει ακόμα και μπροστά στη γυναίκα του από πάνω ως κάτω. Μου είπαν ότι έπρεπε να το καταγγείλω την ώρα που έγινε. Αλλά, επειδή ήμουν ενήλικη δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Είχα πάρει σε αστυνομικά τμήματα. Ήξερα ότι υπήρχαν μικρές κοπέλες που πήγαιναν στο κατηχητικό και να τις είχε προσεγγίσει. Δε με πίστευαν, δεν μπορούσα να βγάλω άκρη», δήλωσε το κορίτσι.

  • Δείτε της αποκαλύψεις τις καταγγέλλουσας:

Δείτε επίσης:

Την απομόνωνε και τη βίαζε μετά από κάθε κατήχηση

Αδιανόητο δε είναι και το γεγονός ότι ο ρασοφόρος, όπως κατήγγειλε η μικρή, την απομόνωνε μετά από κάθε κατήχηση στον ιερό ναό στα Κάτω Πατήσια, όπου λειτουργεί τα τελευταία έξι χρόνια, και, αφού πρώτα την έβαζε να εξομολογηθεί, μετά την καλούσε στο γραφείο του ή σε άλλους χώρους ή την οδηγούσε μέχρι και το αυτοκίνητό και τη βίαζε, λέγοντας της, μεταξύ άλλων, «στο πρόσωπο μου θα βλέπεις τον πατέρα σου και τον δάσκαλό σου».

Ο κατηγορούμενος ιερέας-σάτυρος, αφού πρώτα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της 17χρονης -σήμερα- μαθήτριας, καθώς η μικρή,  ένα ιδιαίτερα συνεσταλμένο παιδί με θεοσεβούμενους γονείς, σύμφωνα με πληροφορίες, την έβαζε να του στέλνει φωτογραφίες από διάφορα σημεία του σώματος της, ενώ και ο ίδιος έστελνε φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα.

Ήταν δε, τέτοια η ψυχολογική πίεση που της ασκούσε, που η μαθήτρια έφτασε σε σημείο να τον βλέπει και να λιποθυμάει από τον φόβο της! Όταν πριν από δύο μήνες αποφάσισε να μιλήσει, οι γονείς της προσέφυγαν στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων άρχισαν να παρακολουθούν τις κινήσεις του ιερέα.

Όταν πλέον έκριναν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, πραγματοποιήσαν έφοδο στο σπίτι του ιερέα που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα κι αφού έψαξαν όλους τους χώρους στη συνέχεια κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Μάλιστα, κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν, βρήκαν να έχει στείλει στην ανήλικη μέσω Messenger φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα.

Ως αποτέλεσμα, χθες το απόγευμα και μετά από ένταλμα σύλληψης, ο 37χρονος που ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο μικρό κορίτσι συνελήφθη για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή του:

«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ιερέας είναι ένα άτομο που καταφέρνει να χειρίζεται καλά τα παιδιά και να τα ελέγχει. Τον παρακολουθούσαν εδώ και δύο μήνες, ώστε να καταγράψουν αν υπήρχαν ύποπτες κινήσεις και με άλλα κορίτσια. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ζητήσουν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, να δοθούν δηλαδή στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του και το όνομά του προκειμένου να εξακριβωθεί αν είχε ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια.

https://youtu.be/1UnYeBszZOs

Τι είπε η σύζυγος του ιερέα-σάτυρου

Στην πρώτη της δήλωση, μετά την καταγγελία σε βάρος του ιερέα για τον βιασμό ανήλικης, η σύζυγός του είπε σε δημοσιογράφους τα εξής: «Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε μόνοι μας. Δυστυχώς, δεν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάτι και δεν μπορούμε να απαντήσουμε πουθενά ακόμα. Είμαστε σε πολύ ευάλωτη κατάσταση».

Ο 37χρονος που οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης. Ο δικηγόρος του, Α. Θεοδωρόπουλος, δήλωσε πως ο πελάτης του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως αρνείται όσα τον καταγγέλλει η ανήλικη κοπέλα. «Θα πρέπει ο εντολέας μου, εάν όντως έχει τελέσει αυτά τα αδικήματα, να τα παραδεχθεί στις δικαστικές αρχές. Εάν δεν τα έχει τελέσει, όμως, θα πρέπει να πει τον λόγο που η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι την βίασε ή της προξένησε κακοποίηση», δήλωσε ο δικηγόρος.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This