Στα χέρια των αδελφών Αντετοκούνμπο το πολυδιαφημισμένο «ινσταγκραμικό» giveway, μετά την αποχώρηση Κοψιάλη

Ο γνωστός influencer κατηγορήθηκε από χρήστες των social media για «ξέπλυμα» ατόμων που τα ονόματά τους εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας...

Must Read

Στα… επιδέξια χέρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των αδερφών του, γνωστότερων ως Antetokounbros, περνά κατ’ αποκλειστικότητα, πλέον, η όλη διαδικασία του περιβόητου giveway με το πλήρως επιπλωμένο ρετιρέ, με θέα την Ακρόπολη, μέσω Instagram, καθώς ο γνωστός influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης ανακοίνωσε σήμερα πως αποχωρεί από «συνδιοργανωτής» του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανακοίνωσε πως ο διαγωνισμός με τα αδέρφια  Αντετοκούνμπο παύει να ισχύει από το προφίλ του, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε στα social media, με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. Χρήστες του Twitter, εκτός από τους θύτες τα «έβαλαν» και με γνωστούς influencers, οι οποίοι σιώπησαν και δεν τοποθετήθηκαν για το θέμα.

«Καλησπέρα σε όλους, όπως είδατε την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι την έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Τώρα οι συμμετοχές που έχουν γίνει από το προφίλ μου μετράνε κανονικά και η κλήρωση θα γίνει την ημερομηνία που έχει οριστεί κάτω από τη λεζάντα. Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μια οικογένεια που μας έχει κάνει υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο, διότι το όνομα των παιδιών, το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα από τις λέξεις όπως βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται, επειδή το όνομα μου μπλέχτηκε αδίκως μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση ο διαγωνισμός να συνεχίσει κανονικά αποκλειστικά από το προφίλ των παιδιών», ανέφερε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο ανέβασαν στο… οικογενειακό προφίλ τους την παρακάτω ανακοίνωση, την οποίο στη συνέχεια αναδημοσίευσε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στον λογαριασμό του:

Πώς ξεκίνησε η επίθεση

Όσον αφορά στον ίδιο τον Κοψιάλη, πάντως, δέχθηκε τη μήνη των χρηστών του Twitter όταν υπερασπίστηκε δημόσια μέσα από τον λογαριασμό του έναν εκ των φερόμενων ως εμπλεκομένων στην υπόθεση, λέγοντας πως εκείνες τις ημέρες έλειπε στο εξωτερικό. «O [επιχειρηματίας] από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του. Επίσης έχει αναφερθεί ότι ο [επιχειρηματίας] διέρρευσε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη, κάτι το οποίο διαψεύδει και η Ιωάννα Τούνη», είπε, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να τον κατηγορούν για «ξέπλυμα», σε σημείο, μάλιστα, που ξεκίνησε το hashtag #cancel_kopsialis.

  • Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις εναντίον του, αλλά και γενικότερα κατά των influencers:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This