Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο «ρίχνουν» το Instagram, κληρώνοντας πλήρως επιπλωμένο ρετιρέ, με θέα την Ακρόπολη!

Στην Ελλάδα του σήμερα βρίσκεις σπίτι με... έξι follows και ένα like!

Must Read

«Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο», έλεγε το τραγούδι, αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα τρία αδέρφια του «ρίχνουν» το Instagram, καθώς προσφέρουν εντελώς δωρεάν σε έναν υπερτυχερό ένα πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα, αξίας… άνω των 100.000 ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, λίγες μόνο ημέρες μετά τη κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης «Δώσε assist» του The GiANT Heart, με τον «Greek Freak» να πετυχαίνει 66 πόντους σε δύο παιχνίδια (35 στο ένα και 31 στο άλλο) και να μαζεύει 66.000 ευρώ για τη Δράση Αυτισμού «UniquAll – Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι», ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, παρέα με τον Θανάση, τον Κώστα και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, έναν από τους γνωστότερους Έλληνες influencers, ξεκίνησαν «το μεγαλύτερο Giveaway που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα», καθώς ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα πλήρως επιπλωμένο ρετιρέ, με θέα την Ακρόπολη.

Στο βίντεο που ανέβασαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, βλέπουμε, μεταξύ άλλων, τον influencer, να μας ξεναγεί στα δωμάτια του διαμερίσματος, ενώ δίνεται η πληροφορία πως το Giveaway το οποίο ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 04/01, στις 15:00, ολοκληρώνεται την Παρασκευή 04/03 στις 18:00. Όπως επίσης αναφέρεται, η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο την ημέρα λήξης του Giveaway, σε LIVE μετάδοση από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη, με τη βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής ώστε να είναι δίκαιη για όλους και να έχουν όλοι ίσες πιθανότητες.

Όπως σημειώνουν, τέλος, οι «διοργανωτές» του διαγωνισμού, για να πάρει κάποιος μέρος δεν χρειάζεται καν να αφήσει κάποιο σχόλιο. Αρκούν έξι follows και ένα LIKE.

  • Δείτε την ανάρτηση των «Αντετοκούνμπρος»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This