Ανοίγουν τα στόματα για τον ιερέα… Κι άλλη καταγγελία υπό έρευνα

Το γαϊτανάκι αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης, μόλις τώρα αρχίζει…

Must Read

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ιερέας, τον οποίο ερευνούσαν επί δύο μήνες και που συνελήφθη στα Κάτω Πατήσια κατηγορούμενος, μεταξύ πολλών άλλων, για βιασμό ανήλικης, να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλα κορίτσια.

Όπως αποκάλυψε το Star, από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, έχει ενημερωθεί ήδη η δικαστική αρχή ότι κατά τη διερεύνηση της καταγγελίας των γονέων της ανήλικης κοπέλας που υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον ιερέα, εμφανίστηκε και μια δεύτερη κοπέλα η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα του συλληφθέντα.

Διαβάστε ακόμα: Η ανήλικη αποφάσισε να καταγγείλει τον 37χρονο ιερέα-σάτυρο, όταν είδε «τον εαυτό της» σε μια ταινία με κακοποιήσεις παιδιών!

https://youtu.be/DnWk5QfDe1A

Τώρα ενήλικας, η κοπέλα υποστήριξε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από το ίδιο πρόσωπο όταν ήταν ανήλικη. Τα νέα στοιχεία τέθηκαν υπόψη και του Ανακριτή και την προσεχή Τρίτη, όταν και θα απολογηθεί ο ιερέας, θα κρίνει πως θα διαχειριστεί την υπόθεση και αν θα ζητήσει την άμεση κατάθεση του δεύτερου κοριτσιού.

Στο ερώτημα αν είναι μόνο αυτά τα δύο κορίτσια θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 37χρονο, η απάντηση των Αρχών είναι πως δεν είναι και πολύ σίγουροι

Διαβάστε ακόμα: «Στο πρόσωπό μου θα βλέπεις τον Θεό», έλεγε ο ιερέας στην ανήλικη που κακοποιούσε!

Τα ροζ βίντεο

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που κυκλοφορούν και προέρχονται από την οικογένεια της 16χρονης, ο ιερέας την απειλούσε ότι θα δείξει ροζ βίντεο στους δικούς της εάν μιλούσε εναντίον του, μετά την πρώτη φορά που την κακοποίησε.

Ο ίδιος πάντως αρνείται τα πάντα και μέσω του δικηγόρου του προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη στο θύμα…

https://youtu.be/PypvuMx6Rjs

«Αυτός είναι κτήνος, θέλει σκότωμα εκεί μέσα» – «Και μόνο που τον έβλεπα έτρεμα»

«Αυτός είναι κτήνος, θέλει σκότωμα εκεί μέσα … Όλα αυτά τα κορίτσια να μιλήσουν», ξέσπασε η θεία της 16χρονης που πρώτη κατήγγειλε τον ιερέα για κακοποίηση και είπε πως η κοπέλα συνεχώς κλαίει και στηρίζεται από παιδοψυχολόγο.

Όσον αφορά τις μαρτυρίες που βγήκαν στη δημοσιότητα για τις προσπάθειες του 37χρονου να πλησιάσει κι άλλα κορίτσια, τα όσα είπε η 19χρονη Λούνα για την προ έτους εμπειρία της, είναι ενδεικτικά: «Και μόνο που τον έβλεπα έξω τυχαία έτρεμα. Ήταν σαν να το χε ξανακάνει σε άλλες κοπέλες και να ήξερε πολύ καλά πώς να σε προσεγγίσει».

Τον Νοέμβριο του 2020 της πρότεινε δουλειά (σ.σ. μαζί με έναν φίλο της ζωγράφισαν τοιχογραφίες) κι εκεί έγινε η προσπάθεια προσέγγισης. Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της:

https://youtu.be/ZUMcCwTPz3A

«Μου ζήτησε να περάσω από το γραφείο του που είναι δίπλα από το ναό για να πάρω την αμοιβή. Είχα πάει μόνη μου, μου έδωσε την αμοιβή μου και μου είπε πως θέλει να μου δώσει εμένα κάτι παραπάνω, απλά με κάποιο αντάλλαγμα. Έβγαλε από το πορτοφόλι του ένα πενηντάρικο και μου ζήτησε ως αντάλλαγμα μια ώρα από τη ζωή μου. Εννοούσε να πάμε σε ένα μέρος που το φτιάχνει για τη νεολαία για το κατηχητικό και ‘να καθόμαστε οι δυο μας και να περάσουμε καλά’ μου έλεγε. Δίπλα στο ναό ήταν η έγκυος γυναίκα του με τα παιδιά του»

Παρά την άρνηση της 19χρονης, ο ιερέας επέμενε να την ενοχλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπως λέει, από εκείνη την ημέρα δεν ξαναπάτησε το πόδι της στο ναό. Και μάλιστα, είχε μιλήσει και με την αστυνομία: «Είχα μιλήσει με την αστυνομία, με τρία διαφορετικά τμήματα και μου είπαν ότι έπρεπε επειδή ήμουν ανήλικη να είχα μιλήσει τη στιγμή που έγινε. Έγινε 4 Νοεμβρίου κι εγώ πήρα τηλέφωνο την επόμενη μέρα, δηλαδή 5 Νοεμβρίου».

«Οι περισσότεροι που τους το ‘λεγα δεν με πίστευαν, επειδή τον ξέρουμε χρόνια αυτόν τον παπά», είπε ακόμα η Λούνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This