Η σύζυγος του ιερέα μιλά για πρώτη φορά: «Είναι αθώος και θα το λέω μέχρι τέλους»

«Πάντα είχαν θέμα αυτοί μαζί μας», λέει για την οικογένεια της ανήλικης.

Must Read

Παίρνοντας θέση για τα όσα ακούγονται το τελευταίο 24ωρο και για τα όσα κατηγορείται ο σύζυγός της, ο ιερέας που συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, η σύζυγος του 37χρονου υποστηρίζει πως είναι αθώος και διαψεύδει όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και έκανε λόγο για ψέματα, τα οποία προέρχονται από το θέμα που έχει η οικογένεια της ανήλικης μαζί της:

«Είναι αθώος. Δεν έχει κάνει τίποτα. Όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι ψέματα και θα αποδειχτούν. Είμαι βέβαια και θα το δείτε. Όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι ψέματα. Θα αποδειχθεί η αλήθεια είναι αθώος το πιστεύω».

Όσο για το ποιος είναι ο λόγος, κατά τη γνώμη της, που έγινε αυτή η μήνυση, η σύζυγος του ιερέα αναφέρεται στη θεία της κοπέλας:

«Πάντα είχαν θέμα αυτοί μαζί μας. Από όταν έμεινα έγκυος. Θεωρούσαν ότι τις προσέβαλα με το ότι έπιασα δουλειά και με έβαλε εκείνη (σ.σ. η θεία της ανήλικης) στη δουλειά, στο κατάστημα και ότι μετά από λίγο έμεινα έγκυος και την προσέβαλα με το να φύγω. Εγώ όμως έπρεπε να φύγω γιατί είχα αιμορραγία. Και μετά της είπα Μ… μου, έμεινα έγκυος για να χαρεί και αυτά και μου είπε ότι δεν έπρεπε να γίνει σε αυτό το διάστημα που με έβαλε στη δουλειά γιατί εκτέθηκε».

https://youtu.be/4FiLUgCiucc

Σε ότι αφορά τους ισχυρισμούς της ανήλικης κοπέλας για το χρονολόγιο του βιασμού βάσει της καταγγελίας της, η σύζυγος του 37χρονου λέει ότι λόγω κορωνοϊού, ο άνδρας της δεν λειτουργούσε.

«Το διάστημα που ισχυρίζεται ότι έγινε όλο αυτό είχαμε κορωνοϊό και ο άνδρας μου είχε παράλυση προσωπικού (σ.σ. αυτό είπε). Δεν λειτουργούσε εκείνο το διάστημα, έχω σχετικό έγγραφο γιατρού».

Για τις καταγγελίες ότι έμπαιναν κορίτσια μέσα στο σπίτι τους και ότι ο ιερέας τα χρημάτιζε, η γυναίκα απάντησε: «Όχι είναι ψέματα». Αρνήθηκε ακόμα ότι βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στην κατοχή του ιερέα και σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι λόγο έχει μια 13χρονη (τότε) κοπέλα να κάνει τέτοιους ισχυρισμούς μετά από τρία χρόνια, η παπαδιά είπε: «Είναι αθώος όμως δεν έχει κάνει τίποτα σας το λέω. Και είμαι 100% σίγουρη. Και θα το λέω μέχρι το τέλος. Το διάστημα που λέει το κορίτσι από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Μάιο του 2020 τα κατηχητικά ήταν κλειστά».

https://youtu.be/r8LtJ68NIQQ

Δικηγόρος ανήλικης: «Φρίκη»

Από την πλευρά της, η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου που εκπροσωπεί την ανήλικη και την οικογένειά της, εξέφρασε αρχικά τη θλίψη της για όσα ακούστηκαν περί «μόδας καταγγελίας βιασμών», που ανέφερε νωρίτερα ο συνήγορος του ιερέα:

«Ως νομικός, ως επιστήμονας και ως γυναίκα με θλίβει να ακούγονται απόψεις ότι οι καταγγελίες βιασμού είναι μόδα. Δεν θα αναφερθώ στη δικογραφία, γιατί με μόνο μία λέξη μπορεί να χαρακτηριστεί όσα βίωσε το κορίτσι: Φρίκη».

Όπως είπε, δεν γνωρίζει εάν υπάρχουν κι άλλα θύματα του ιερέα, ωστόσο έκανε έκκληση να ανοίξουν τα στόματα και να μιλήσουν κι άλλα κορίτσια στις αρχές: «Μου προκαλεί εντύπωση ότι αρνείται τις κατηγορίες, αλλά δεν εξηγεί ποιο είναι το κίνητρο αυτού του νεαρού κοριτσιού. Από την πλευρά του ιερέα υπήρχε μεθοδευμένη συμπεριφορά, εκμεταλλεύτηκε την ανήλικη και το μυστήριο της εξομολόγησης και την προσέγγισε με δόλιο τρόπο».

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This