Λύνει τη σιωπή της καλεσμένη στο πάρτι – «Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους» λέει η φίλη της Γεωργίας

«Το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα», είπε η κοπέλα που βρέθηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης

Must Read

Ο βιασμός της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και άπαντες τάσσονται στο πλευρό της 24χρονης.

Κάθε μέρα νέα στοιχεία αποκαλύπτονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Πλέον οι τοξικολογικές εξετάσεις βρίσκονται στα χέρια της Ε’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης αφότου παραδόθηκαν από το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκκρεμεί ακόμη η εξέταση που θα βγει από την Ελβετία και αφορά στο εύρος του αλκοόλ που είχε η 24χρονη στο αίμα της. 

Εν αναμονή των λοιπών αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για περαιτέρω στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχοντας πλέον στα χέρια τους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά των εμπλεκομένων αφού έχουν κατασχεθεί.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα που ήταν είτε αυτόπτες μάρτυρες είτε γνωρίζουν περισσότερα για την πολύκροτη υπόθεση.

«Το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα»

Ανάμεσα στα 17 άτομα που βρέθηκαν στη σουίτα του γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης ήταν και η νεαρή κοπέλα που αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει στο Mega.

«Με το που μπήκαμε μέσα είδαμε μια μικρή κουζίνα και το μπαρ με τα ποτά. Ακριβώς δίπλα ήταν η τραπεζαρία. Μετά το σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ που κάθονταν οι περισσότεροι. Αν προχωρούσες ευθεία, υπήρχε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δωμάτιο στη σουίτα. Θυμάμαι πως είδα να έχει και ένα τζακούζι», ανέφερε η κοπέλα.

Στη συνέχεια η 24χρονη υποστηρίζει ότι δέχτηκε μήνυμα από τον μετρ του επίμαχου πάρτι ενώ βρισκόταν σε φιλικό της σπίτι για ρεβεγιόν. «Ήμουν σε φιλικό σπίτι και μου έστειλε μήνυμα να πάω στο πάρτι. Πήγα με δύο φίλες μου κατά τις 03.00 και με υποδέχτηκε αυτός στη σουίτα. Το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα», καταλήγει.

Η συγκεκριμένη κοπέλα έμεινε στο πάρτι για λιγότερο από μία ώρα και στη συνέχεια έφυγε με την παρέα της, λίγο πριν τις 04.00.

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρώτη της κατάθεση και η Γεωργία είχε κάνει λόγο για κακό κλίμα στο πάρτι αλλά δυστυχώς για εκείνη η νύχτα εξελίχτηκε σε εφιάλτη…

Διαβάστε επίσης: Σοκάρουν οι καταθέσεις της 24χρονης Γεωργίας που την βίασαν οι γόνοι της «καλής κοινωνίας»

Τι αποκάλυψε φίλη της Γεωργίας

Την ίδια ώρα, φίλη της 24χρονης Γεωργίας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» επισημαίνοντας πως «εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους που θεωρούσε ότι ήταν φίλοι της».

«Με τη Γεωργία γνωριζόμαστε από το Γυμνάσιο, ήξερα και τη μητέρα της, οπότε την ξέρω πολύ καλά. Έχουμε πάει και διακοπές. Για αυτή την ιστορία, εγώ το είδα από τις ειδήσεις. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Κατευθείαν επικοινωνήσαμε μαζί της, ήταν σε δύσκολη κατάσταση, δεν την πιέσαμε, και της είπαμε ότι απλά είμαστε δίπλα της. Πιστεύουμε τη δική της πλευρά, δε φανταστήκαμε κάτι άλλο. Την ξέρουμε σαν άνθρωπο πώς είναι, και με αυτά που έχει περάσει. Πρώτα έχασε το σύντροφό της, και μετά από 40 μέρες έχασε τη μητέρα της. τον πατέρα της τον είχε χάσει πριν ένα χρόνο σε τροχαίο», είπε η φίλη της 24χρονης.

Αναφερόμενη στην εφιαλτική βραδιά που πέρασε η Γεωργία είπε: «Σε αυτή την ηλικία ποιος δεν πηγαίνει σε πάρτι; Δεν είναι ανήλικο κορίτσι, όλοι πηγαίνουμε σε πάρτι. Απλά αυτό το πάρτι ήταν κανονισμένο αλλιώς. Προσωπικά δεν τους ήξερα αυτούς τους ανθρώπους. Ήξερα ότι υπάρχουν πάρτι που πάνε άνθρωποι που έχουν παραπάνω χρήματα, αλλά δε γνώριζα ότι γίνονται τέτοια πράγματα σε ξενοδοχεία. Έτσι πιστεύω και η Γεωργία πήγε με αυτή τη σκέψη. Ότι ήταν τύπου πάρτι ατόμων της ηλικίας μας, γιατί εδώ η περιοχή μας σαν κοινωνία είναι λίγο πιο πίσω. Είναι αθώα τα πράγματα. Και πιστεύω ότι με αυτό το σκεπτικό πήγε σε αυτό το πάρτι, γιατί την κάλεσαν άτομα κοντά στην ηλικία της. Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους που θεωρούσε ότι ήταν φίλοι της».

Κλείνοντας η φίλη της Γεωργίας πρόσθεσε: «Το μαγαζί που ακούστηκε, τα γνωρίζω σα μαγαζιά, σαν καφετέριες. Αλλά δεν ξέρω ποιοι τις έχουν, ούτε αυτούς που κατηγορούνται ήξερα τα ονόματά τους, τώρα πρώτη φορά τα έμαθα. Είμαστε σε μια εποχή που η γυναίκα δεν πρέπει να φοβάται να μιλήσει, να κυκλοφορήσει. Δεν είμαστε θύματα οι γυναίκες να φοβόμαστε μη μας σκοτώσει ο άλλος, ή μας μεθύσει και μας βιάσει».

https://www.youtube.com/watch?v=Vj0UGk0iciw

Τι είπε για την υπόθεση ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Δηλώσεις σχετικά με τους χειρισμούς της ΕΛΑΣ στην υπόθεση έκανε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Ο συνήγορος της 24χρονης ευχαρίστησε την ελληνική αστυνομία, και είπε ότι δεν υπήρξε καμία ολιγωρία από μεριάς της. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πήγε ο ίδιος στο τμήμα ασφαλείας του Λευκού Πύργου. Αυτό δείχνει πολλά. Είδε ότι το περιστατικό είναι σοβαρό και πήγε ο ίδιος για να δει ακριβώς τι γίνεται. Η ιατροδικαστική υπηρεσία είναι μια ξεχωριστή υπηρεσία που υπάγεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα μιας εξέτασης το ορίζουν οι γιατροί, και όχι οι αστυνομικοί», τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Βάζουμε την αστυνομία στο στόχαστρο, και ίσως αυτό πουλάει. Τελευταία καταγγέλλονται περιστατικά βιασμών, φτάνουν στη δικαιοσύνη, οι περισσότερες περιπτώσεις ειδικά σε ανήλικους προφυλακίζονται. Οπότε γίνεται καλή δουλειά. Η ΕΛΑΣ θα φτάσει πάντα την υπόθεση στο τέλος», συνέχισε.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γεωργία είχε η Έφη Αχτσιόγλου

Γεωργία Μπίκα και Έφη Αχτσιόγλου είχαν προ ημερών τηλεφωνική επικοινωνία με πρωτοβουλία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η Έφη Αχτσιόγλου γνωστοποίησε σήμερα τη σχετική πρωτοβουλία της. «Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, εγώ επικοινώνησα με την κυρία Γεωργία Μπίκα, ως γυναίκα και ως πολιτικός, για να της μεταφέρω τη στήριξη και την αλληλεγγύη μου στον αγώνα που κάνει, αλλά και τον θαυμασμό μου για τη γενναιότητά της» ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Αχτσιόγλου.

«Καθώς επρόκειτο για επικοινωνία σε ανθρώπινο επίπεδο, μου ζήτησε να μη δημοσιοποιηθεί, πράγμα που ασφαλώς σεβάστηκα» πρόσθεσε ακόμη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας πως «αναφορικά με τις εναντίον δικηγόρου πρώην μέλους του ΣΥΡΙΖΑ καταγγελίες, υπενθυμίζω ότι μόλις έγιναν γνωστές ο ΣΥΡΙΖΑ ανέστειλε αμέσως την ιδιότητα του μέλους».

Διαβάστε επίσης: Στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This