Πυροβολισμοί στη Βούλα: Βίντεο-ντοκουμέντο μετά την αιματηρή συμπλοκή με τους 3 τραυματίες!

Όλοι τρέχουν να σωθούν - Υπήρχαν και τρία παιδιά μέσα στο φούρνο!

Must Read

Εικόνες πανικού και εικόνες που συγκλονίζουν διαδραματίστηκαν έξω από τον φούρνο στη Βούλα την ώρα των πυροβολισμών, με περαστικούς, πελάτες, παιδιά και γείτονες, να τρέχουν να καλυφθούν από τα πυρά που έπεσαν, όταν οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίων των τριών ατόμων που τραυματίστηκαν.

Έπεσαν τουλάχιστον οκτώ πυροβολισμοί και μόνο από θαύμα δεν τραυματίστηκαν τα τρία παιδιά (12,13 και 14 ετών) που βρίσκονταν την ώρα της επίθεσης μέσα στο φούρνο και είδαν όλα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με τον Alpha, ένας από τους δράστες κι ενώ έπεφταν οι πυροβολισμοί, είπε στα παιδιά «εσάς δεν θα σας πειράξουμε»! Ένας εξ αυτών οπλοφορούσε και μαζί με τον συνεργό του τράπηκαν σε φυγή μπαίνοντας σε ταξί για να απομακρυνθούν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

https://youtu.be/AjafI23uFo0

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, δύο παρέες αλλοδαπών φέρεται να λογόφεραν, θαμώνες με άλλα άτομα και αρχικά συνεπλάκησαν με γροθιές, με τους καθήμενους να βγάζουν όπλο και να ξεκινούν τους πυροβολισμούς. Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι δράστες των πυροβολισμών έφτασαν με παλιό αυτοκίνητο στο σημείο και άνοιξαν πυρ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε για το περιστατικό: «Τέσσερις πυροβολισμούς άκουσα, ο ένας στην αρχή, οι άλλοι δύο μετά μαζεμένοι και ο άλλος μετά από λίγο. Τρέχανε προς τα κάτω, μετά ξανανεβήκανε πάλι, μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο μαύρο και έφυγαν».

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Ο ένας έχει τραυματιστεί στο στήθος, ο άλλος στην κοιλιά και ο τρίτος έχει ελαφριά τραύματα, αλλά όχι από σφαίρα (μάλλον από μαχαίρι).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This