Διασωληνωμένος μαζί με άλλους 10 εκτός ΜΕΘ, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνος

Το Νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει ΜΕΘ κορωνοϊού - Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Must Read

Ο 77χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Νίκαιας, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ο άλλοτε «αέρινος» εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται εκτός ΜΕΘ, γιατί το Νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει ΜΕΘ κορωνοϊού!

Μάλιστα βρίσκεται διασωληνωμένος σε απλή κλίνη και σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ εδώ και τρεις ημέρες, μαζί με άλλους 10 διασωληνωμένους που βρίσκονται στη Νίκαια· οι περισσότεροι επί πολλές ημέρες.

Η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει πως «η ειρωνεία της τύχης είναι ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και άλλοι επιχειρηματίες δώρισαν 20 κλίνες ΜΕΘ στην αρχή της πανδημίας στο νοσοκομείο Νίκαιας ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, να μην υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί κάθε ημέρα. Οι συγκεκριμένες 20 κλίνες ΜΕΘ στη Νίκαια δεν λειτούργησαν πότε για περιστατικά κορωνοϊού, λόγω χωροταξικών προβλημάτων. Λειτουργούν για διασωληνωμένα γενικά περιστατικά. Στη Νίκαια, από την αρχή της πανδημίας πέθαναν από κορωνοϊό 400 ασθενείς. Να μας πουν πόσοι από τους θανόντες ήταν διασωληνωμένοι στις κλινικές σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ και τους πρόλαβε ο θάνατος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This