Έκαναν «ρόμπα» ανεγκέφαλο οδηγό που πάρκαρε σε πεζοδρόμιο

Must Read

«Ανεγκέφαλε οδηγέ. Εδώ είναι πεζοδρόμιο» έγραφε μεταξύ άλλων ένα μήνυμα που βρήκε ένας οδηγός στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του που το είχε παρκάρει παράνομα πάνω σε υπό κατασκευή πεζοδρόμιο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η αδιόρθωτη συμπεριφορά ορισμένων οδηγών στο οδικό δίκτυο είναι γνωστή, όπως επιβεβαιώνουν πολλά ατυχήματα καθημερινά. Έτσι η ομάδα του Facebook, Active Thessaloniki αποφάσισε να λάβει την κατάσταση στα χέρια της, αφήνοντας αυτό το σημείωμα στον οδηγό, το οποίο έγινε viral.

Συγκεκριμένα το σημείωμα έγραφε: «Ανεγκέφαλε Οδηγέ. Εδώ είναι πεζοδρόμιο.

Αναγκάζεις όλους τους πεζούς, τους ανάπηρους και τους γονείς με καροτσάκια να προχωρούν στον δρόμο. Αν σε γράψουν όμως θα κλαίγεσαι και θα φταίνε οι άλλοι. Δεν είναι κακό να σκεφτείς και λίγο τους συμπολίτες σου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This