Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρας και της γιαγιάς του άτυχου βρέφους στα Γλυκά Νερά

Must Read

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε η γιαγιά του άτυχου βρέφους, που έχασε τη ζωή του από την επίθεση ροντβάιλερ. Η γυναίκα είπε στους δημοσιογράφους πως η κόρη της, που έχει άλλα τρία αγοράκια, ήθελε να αποκτήσει και ένα κοριτσάκι και ταλαιπωρήθηκε πολύ για να το φέρει στον κόσμο. Μάλιστα είπε ότι η κόρη της χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση μήτρας μετά τη γέννα.

Επίσης, αποκάλυψε ότι η ίδια και η κόρη της, που βρίσκονταν στο σπίτι και έκαναν δουλειές, δεν άκουσαν πώς και πότε μπήκε ο σκύλος μέσα, από το μπαλκόνι που τον είχαν πάντα.

«Ήμουν στο μπάνιο. Ο σύζυγός μου είχε φύγει για δουλειά. Ξαφνικά άκουσα θόρυβο. Το σκυλί που ήταν στο μπαλκόνι είχε σκίσει τη σίτα και είχε μπει στο σαλόνι, όπου ήταν το μωρό. Δεν μπορώ να το πιστέψω», φέρεται να υποστήριξε η μάνα του βρέφους στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr

Να σημειωθεί ότι η 35χρονη μητέρα, που βρίσκεται στο Α.Τ. Παιανίας, είναι σε κατάσταση σοκ. Λιποθυμά συνεχώς και όταν συνέρχεται φωνάζει: «το παιδί μου, το παιδί μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This