Φρουρούμενος νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο ο 24χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

Θα απολογηθεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες...

Must Read

Ο πατροκτόνος των Νέων Μαλγάρων, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του με πολλαπλές μαχαιριές σε θώρακα, κεφάλι και σώμα, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική δομή φρουρούμενος.

Ο 24χρονος ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία του 56χρονου στον οικισμό Κύμινα έξω από τη Θεσσαλονίκη, εισήχθη σε ψυχιατρείο κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες δικαστικές αρχές λόγω της κατάστασης της ψυχικής του υγείας.

Δεν θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και πιθανόν να εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή για να δρομολογηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο η διαδικασία της απολογίας του, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This