Σάκης Αρναούτογλου: «Έρχεται νέα κακοκαιρία το Σάββατο, μικρότερη σε ένταση από την “Ελπίδα”»

Must Read

Μπορεί η χώρα να προσπαθεί να μαζέψει τα «κομμάτια» της μετά από την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα, ωστόσο, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί για την έλευση νέου χιονιά στην Αττική από το ερχόμενο Σάββατο 29 Ιανουαρίου.

Βέβαια ο μετεωρολόγος, καθησυχάζει τονίζοντας πως αυτή η νέα κακοκαιρία, σε καμία περίπτωση δεν θα έχει την ένταση και τη διάρκεια της προηγούμενης και ότι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές του νομού Αττικής πάνω από τα περίπου 500 με 600 μέτρα.

«Φίλες και φίλοι! Επειδή υπάρχει πιθανότητα να γραφτούν και να ακουστούν…διάφορα τις επόμενες ημέρες:Οι όποιες χιονοπτώσεις που αναμένεται να σημειωθούν το ερχόμενο Σάββατο 29/1 στην Αττική δεν θα έχουν καμία σχέση με τη χιονόπτωση της 24ης Ιανουαρίου!!!Θα εντοπίζονται σε ορεινές περιοχές του νομού Αττικής (χοντρικά πάνω από τα 500 με 600 περίπου μέτρα και θα έχουν πολύ μικρότερη ένταση και διάρκεια), ενώ βροχές κατά διαστήματα θα σημειωθούν στις υπόλοιπες περιοχές του νομού» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This