Σε διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν αναφορά σε ονόματα συμμετεχόντων στο υπό διαμόρφωση πολιτικό συμβούλιο του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», προχώρησαν κύκλοι του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού.
Όπως ανέφεραν μάλιστα, οι «διαδιδόμενες δήθεν λίστες» δεν έχουν «ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα, είναι αποκύημα φαντασίας και προφανώς εντάσσονται στις μεθοδικές προσπάθειες πρόκλησης σύγχυσης και συκοφάντησης του Κινήματος».
Έλα όμως που η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή τους έδωσε στεγνά! Γιατί τα όσα μετέδωσε σε σχετικό ρεπορτάζ για τις λίστες προσώπων, είχαν προέλθει από το ίδιο το κόμμα, καθώς από εκεί της έγινε η διαρροή των πιθανών ονομάτων!
Άρα, ποιον/ποιους διαψεύδουν οι… κύκλοι;
Δείτε επίσης:
- Δημοσκοπήσεις πριν το καλοκαίρι: Σταθεροποιήσεις, ανατροπές και ο «παράγοντας Σαμαρά»
- Όνειρο θερινής νυκτός ζουν στο Μέγαρο Μαξίμου!
- Το κόμμα Καρυστιανού χάνει κόσμο: Αποχώρησε με αιχμές και ο Κώστας Βαμβακάς


σς πονάει η Καρυστιανού ….την φοβόύντια οι πάτρωνες γιατί ξέρουν είναι η μόνη που
εχει το τσαγανο να τους βάλει φυλακή….χώρια τις υποψηφιότητες για εσχάτη προδοσία …
κοντός ψαλμός
Αυτό πιστεύω κι εγώ, αλλά ο μέσος Έλληνας ψηφοφόρος έχει πολύ χαμηλό πολιτικό επίπεδο. Δεν τολμά να ψηφίσει κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο, όπως κάνουν π.χ. οι Βρετανοί, αλλά μετά παραπονιέται για τα χάλια τής χώρας μας.
Newsbreak, Χριστίνα Κοραή και παραπολιτικά!!! Αν βγάζετε νόημα, να μου το πείτε κι εμένα….