Τριτοκοσμικές εικόνες στην Αθήνα – Αποκλεισμένα πεζοδρόμια, σπασμένα δέντρα, πολίτες σε απόγνωση

Φωτορεπορτάζ στο κέντρο της Αθήνας - Προκλητική η ανικανότητα των αρμοδίων υπηρεσιών

Must Read

Η λέξη «χάος» δεν φτάνει να περιγράφει την κατάσταση στην Αθήνα, όμως οι εικόνες που ακολουθούν περιγράφουν ανάγλυφα την προκλητική ανικανότητα των αρμοδίων υπηρεσιών να βάλουν τέλος στην περιπέτεια που προκάλεσαν σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες του λεκανοπεδίου.

  • του Μάνου Μεϊμαράκη

Αν κάποιος το πρωί της Πέμπτης ήθελε να επισκεφθεί συγγενή του ασθενή σε νοσοκομείο της Αθήνας ή να μεταβεί ο ίδιος για προγραμματισμένη εξέταση από τον ιατρό του ή εν πάσει περιπτώσει έπρεπε να μετακινηθεί προς την εργασία του με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα έπρεπε να το είχε σκεφθεί πάρα πολύ καλά.

Τέσσερις ημέρες μετά την κακοκαιρία της Δευτέρας τα πεζοδρόμια παραμένουν παγοδρόμια, σπασμένα κλαδιά δένδρων βρίσκονται στον δρόμο, οι στάσεις των ΜΜΜ είναι αποκλεισμένες, το χιόνι σε πολλά σημεία έχει καταργήσει την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, οι πολίτες αναγκάζονται να βγαίνουν στον δρόμο ανάμεσα στα οχήματα για να ανέβουν στα λεωφορεία, τα δε συνεργεία της πολιτικής προστασίας πουθενά!

Αυτή είναι από το πρωί η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο, κατά μήκος της Βασιλέως Κωνσταντίνου μέχρι την Κηφισίας προς τον Ερυθρό Σταυρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεκάδες πολίτες έχουν υποστεί σοβαρά κατάγματα έπειτα από πτώσεις σε ολισθηρά πεζοδρόμια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This