Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Καραβόμυλος: Ύψωσαν… τείχος και κάνουν περιφρούρηση για να μην γίνει hot spot (video)

Δεν το βάζουν κάτω εκατοντάδες κάτοικοι του Καραβομύλου και συμπολίτες τους από την Ανατολική Φθιώτιδα, οι οποίοι υψώνουν το ανάστημά τους και διεκδικούν τη μη δημιουργία hot spot στον Καραβόμυλο.

Μετά το δημοτικό συμβούλιο στην Στυλίδα, ήμερα έδωσαν ηχηρό παρόν στη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού και κατόπιν έξω από το στρατόπεδο Παπαποστόλου.

Με βάρδιες περιφρούρησης του στρατοπέδου που προορίζεται για hot spot, μαύρες σημαίες στα μπαλκόνια, κλείσιμο της εθνικής οδού & του λιμανιού της Στυλίδας και πολλές άλλες ενέργειες, οι κάτοικοι του Καραβόμυλου  είναι αποφασισμένοι να πείσουν το υπουργείο να αλλάξει τα σχέδια που έκανε ερήμην της τοπικής κοινωνίας.

Οι κάτοικοι δεν δέχονται τις  αποφάσεις του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ δεν πιστεύουν τις υποσχέσεις του σχετικά με τη διαλογή και τον αριθμό των προσφύγων και κάνουν λόγο για «πρόχειρες λύσεις».

Mάλιστα, αύριο Παρασκευή οι κάτοικοι από τις 12:00  το μεσημέρι μέχρι τις 12:30 κλείνουν συμβολικά τo δρόμο στον κόμβο του λιμένα Στυλίδας.

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι Υπηρεσίες του Δήμου θα είναι κλειστές: «συντασσόμενοι με τη Συντονιστική Επιτροπή Καραβομύλου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων στο στρατόπεδο  ‘’Γεώργιος Παπαποστόλου’’».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ