Πεντέλη: Δημότες πλήρωσαν μπουλντόζες από την τσέπη τους, για να καθαρίσουν τους δρόμους

Must Read

Με τους δρόμους να παραμένουν καλυμμένοι από τα χιόνια για τέταρτη συνεχή ημέρα, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Ελπίς», οι δημότες στην Πεντέλη αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να πληρώσουν από την τσέπη τους μπουλντόζες, για να τους ανοίξουν!

Όπως αναφέρουν σε αναρτήσεις τους στα social media, ακόμη και οι κεντρικοί δρόμοι παραμένουν απροσπέλαστοι, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, προκειμένου να πάψουν να βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους. Πλήρωσαν, λοιπόν, μπουλντόζες και γκρέιντερ για να τους ανοίξουν το δρόμο, ενώ βοήθησαν και οι ίδιοι πιάνοντας τα φτυάρια, καθώς, όπως, λένε, δεν έχει γίνει καμία κίνηση από τον Δήμο να στείλει στην περιοχή τους εκχιονιστικό μηχάνημα. Μάλιστα, σε κάθε προσπάθεια επικοινωνίας, τα τηλέφωνα στο δημαρχείο βουίζουν συνεχώς.

Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την πορεία εκχιονισμού στις τρεις κοινότητες του δήμου, Μελίσσια, Νέα και Παλιά Πεντέλη, πλην μιας ανακοίνωσης στο Facebook από τις 24 Ιανουαρίου, ότι «επιχειρούν συνολικά 11 οχήματα, με στόχο να παραμείνουν οι κεντρικοί και οι δευτερεύοντες δρόμοι ανοικτοί». Επιπλέον είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η έλλειψη επαρκούς ποσότητας αλατιού, το οποίο σε κεντρικά σημεία του δήμου είχε τελειώσει ήδη από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, πολύ πριν την επέλαση της κακοκαιρίας.

*πηγή φωτο: Facebook / Νέα Πεντέλη – Ο Τόπος μας_Official

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This