Ντοκουμέντο: «Έσερναν» τις ειδικές δυνάμεις μέσα στη νύχτα, γιατί η περιφέρεια είχε αφήσει τα οχήματα εγκλωβισμένα!

Άφαντος ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Κόκκαλης, όπως το βιογραφικό του!

Must Read

Δεν είναι πλέον «ανέκδοτο», είναι τραγωδία!

Οι φωτογραφίες που φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το newsbreak.gr αποκαλύπτουν άλλη μία πτυχή της κατάρρευσης του κράτους, το οποίο με μία χιονόπτωση πολύ μικρότερη από αυτή του 2008, έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων, εξευτέλισε το στράτευμα για να κρύψει την ανικανότητα του και τώρα παίζει πινγκ πονγκ για τον καταλογισμό των ευθυνών.

Και όμως, στις φωτογραφίες φαίνονται ξεκάθαρα τα εκχιονιστικά οχήματα της περιφέρειας να είναι εγκλωβισμένα στο χιόνι, αντί να βρίσκονται στους δρόμους για να τους ανοίγουν.

Εγκλωβισμένα, αντί να τεθούν στην μάχη για να ανοίξουν τους δρόμους

Όπως είχαμε αποκαλύψει, το κράτος επιστράτευσε σκανδαλωδώς την αφρόκρεμα των ειδικών δυνάμεων, τους κορυφαίους μαχητές της Ζ-ΜΑΚ, τους οποίους επιβίβασαν σε Στάγερ με πανί μέσα στη νύχτα για 50 χιλιόμετρα, προκειμένου να παραστήσουν τους «κομπάρσους» στις κάμερες.

Τα ερπυστριοφόρα οχήματα που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις!

Την ίδια στιγμή, τα ειδικά οχήματα της περιφέρειας παρέμεναν ακίνητα και θαμμένα στο χιόνι, για λόγους που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει.

Εξαφανισμένος και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Κόκκαλης, ο άνθρωπος που είχε γίνει ανέκδοτο στο διαδίκτυο επειδή πάνω από το γραφείο του είχε το πορτραίτο του, ενώ και το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της περιφέρειας, παραμένει ακόμα …κενό!

Το βιογραφικό του αντιπεριφερειάρχη όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα. Το απόλυτο τίποτα.

Εξαφανισμένος και από τα ΜΜΕ και από το κάδρο των ευθυνών, διότι στην Ελλάδα φαίνεται ότι ευδοκιμούν οι ανευθυνοϋπεύθυνοι. Γι’ αυτό βιώνουμε τη μια τραγωδία μετά την άλλη.

Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι για γέλια, ας θυμηθούμε όμως τι είχε γίνει με το πορτραίτο του αντιπεριφερειάρχη στο Twitter.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This