Ο Βασιλακόπουλος έδωσε… συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση για τις ΜΕΘ!

Έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μας ή ακόμα;

Must Read

Με 700 νεκρούς το τελευταίο επταήμερο, με πάνω από 2.300 νεκρούς τον Ιανουάριο (ως τις 28/1) και με πάνω από 23.195 νεκρούς από το ξεκίνημα της πανδημίας, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος έσπευσε να… συγχαρεί την Κυβέρνηση για την… ανάπτυξη κλινών ΜΕΘ!

Με την ΠΟΕΔΗΝ και άλλες ενώσεις υγειονομικών να καταγγέλλουν σωρεία θανάτων διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ, αλλά και «κρατήσεις» κλινών εντατικής θεραπείας για VIP ασθενείς, με την Κυβέρνηση να αυτοϊκανοποιείται λέγοντας πως υπάρχουν… 1.200 ΜΕΘ, αλλά με 630 διασωληνωμένους να εξανίσταται ότι τα νοσοκομεία είναι στα όριά τους, με τη μελέτη ΤσιόδραΛύτρα να έχει επιβεβαιώσει το πόσοι άνθρωποι χάθηκαν άδικα, εξαιτίας της ανύπαρκτης στήριξης του ΕΣΥ, ο καθηγητής πνευμονολογίας θεωρεί ότι «αξίζουν συγχαρητήρια»…

Σε ερώτηση για τους λόγους της αυξημένης θνητότητας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων (σ.σ. κανένας εκ των οποίων δεν περιλάμβανε κυβερνητική ευθύνη), ο κ.Βασιλακόπουλος απάντησε:

«Το ΕΣΥ είναι και γερασμένο και εξουθενωμένο. Η ανάπτυξη των κλινών εντατικής θεραπείας για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν, Κυβέρνηση και ιδιώτες χορηγοί, ήταν αδιανόητα μεγάλη. Όταν κάνεις τόσο γρήγορη ανάπτυξη, υπερδιπλασιασμό των κλινών, χρειάζεται ένας χρόνος μέχρι να ωριμάσει το σύστημα και να δώσει τα δυνατά αποτελέσματα».

Τι να εννοεί άραγε ο καθηγητής, να «ωριμάσει το σύστημα»; Ή έχεις λειτουργικές ΜΕΘ, ή δεν έχεις. Τόσο απλά.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This